Anasayfa Haber Facebook’ta Müzik, TTNET Müzik’ten Dinlenecek

Facebook’ta Müzik, TTNET Müzik’ten Dinlenecek

TTNET Müzik Artık Facebook'ta
TTNET Müzik Artık Facebook'ta

Facebook üzerinden müzik anlaşmasına imza atan TTNET Müzik, sosyal medyada yayılıyor. İşte detaylar…

TTNET Müzik Artık Facebook'ta
TTNET Müzik Artık Facebook’ta

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik’in 3 milyon şarkıya yaklaşan zengin içeriği Facebook kullanıcılarıyla buluşuyor. Bu işbirliğiyle birlikte TTNET Müzik, Facebook’un Türkiye’deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı oldu. Müzikseverler bundan böyle TTNET Müzik’teki en yeni şarkı ve albümleri Facebook üzerinden dinleyebilecek, paylaşabilecek ve yorum yapabilecekler.

TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik, dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Facebook ile müzik dolu dev bir işbirliğine imza attı. Müzikseverler bundan böyle TTNET Müzik’in zengin içeriğine Facebook üzerinden de ulaşarak yepyeni bir deneyim yaşayacaklar.

Dijital müzik pazarındaki en büyük platform olan TTNET Müzik, Facebook’un Türkiye’deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı oldu. TTNET Müzik kullanıcıları en yeni şarkı ve albümleri Facebook üzerinden dinleyebilecek, arkadaşlarıyla paylaşabilecek ve şarkılar hakkında yorum yazabilecekler.

TTNET Pazarlama Gene Müdür Yardımcısı İlker Koçak
TTNET Pazarlama Gene Müdür Yardımcısı İlker Koçak

Facebook ile işbirliği projesinin Türkiye’den ilk defa Facebook üzerinden “rich blok” ilan yayını ile yapılacağına dikkat çeken TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak “Böylece Facebook’un tüm alanlarında yüksek trafik yaratarak, en yüksek erişime ulaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca Facebook kullanıcılarına her alanda erişip, Facebook ortaklığı ile TTNET Müzik’ten şarkı dinlemelerini sağlayacağız” dedi.

Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor ücretsiz üyeliklerini tamamlayınca dinledikleri şarkıları ve albümleri, hatta listeleri arkadaşlarıyla paylaşılabiliyorlar. Tüm paylaşımlar kullanıcıların Facebook sayfasında da yer alıyor. “facebook.com/music” adresi üzerinden ise tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği  yerli ve yabancı albümleri, şarkıları görebiliyor, kişisel listeleri paylaşıp, dinleyebiliyor, ayrıca önerilen yeni ve popüler müzikleri keşfedebiliyorlar.

TTNET Müzik’in Facebook ile yaptığı bu özel işbirliği sayesinde müzik dinlemenin ve paylaşmanın heyecanı daha da artıyor.

www.ttnetmuzik.com.tr

http://www.facebook.com/TTNETMuzik

https://twitter.com/TTNET_Muzik

TTNET Müzik Hakkında

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik, dijital müzik sektöründe öncü ve lider konumundadır. 3 milyona yakın yerli ve yabancı şarkının yer aldığı TTNET Müzik’te müzikseverler, şarkıları yüksek kalitede ve ücretsiz olarak dinleyebilmektedirler. TTNET Müzik’te şarkıları MP3 formatında indirebilmek için paket satın almak gerekmektedir.

Müzikseverler TTNET Müzik’te ayrıca, müzik dünyasındaki son gelişmeleri takip edebilmekte, sanatçıların biyografilerine, videolarına ve fotoğraf galerilerine ulaşabilmektedirler.

En yeni albümleri, şarkıları ve klipleri daha hiçbir yerde yayınlanmadan takipçilerine sunan TTNET Müzik, müzikseverler ve müzik sektörü için bir referans noktası olarak konumlanmaktadır. TTNET Müzik’teki tüm şarkılar, Meslek Birlikleri ve Yabancı Müzik Firmaları tarafından onaylı ve telifi ödenmiş şarkılar listesinde yer almaktadır.

TTNET Müzik, sunduğu eğlenceli özelliklerle kullanıcılarının müzik keyfini ikiye katlamaktadır. Müzikseverler TTNET Müzik’te sınırsız sayıda şarkıyı bir araya getirerek kendi şarkı listelerini oluşturabilmektedirler. Ayrıca editörler tarafından hazırlanan değişik türlerde şarkı listeleri de bulunmaktadır. TTNET Müzik, “müzik türüne” ya da “moda” göre seçim yapma imkanı veren radyo özelliği de sunmaktadır.

Müzikseverler TTNET Müzik’te yer alan 3 milyona yakın şarkıyı TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra; TTNET Mobil Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Mobil Müzik Android uygulaması üzerinden de dinleyebilmektedirler. www.ttnetmuzik.com.tr

TTNET Muzik Facebook
TTNET Muzik Facebook

TTNET Hakkında

2006 yılında tüm Türkiye’yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan TTNET, bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynayan,  müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan, iletişim ve eğlence şirketidir. İletişim teknolojilerinin üç temel bileşeni olan internet, televizyon ve telefonu birlikte sahiplenen TTNET eğitim, eğlence, iletişim, güvenlik ve işletmelere özel ürünleriyle Türkiye’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şirketin ürün portföyünde başta ADSL/VDSL 2-hızlı internet erişimi,  fiber internet erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi ve iPass işbirliği ile TTNET WiFi yurtdışı erişim hizmeti, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM ve Frame Relay internet erişim hizmetleri bulunmaktadır. TTNET; Avea işbirliği ile TTNET Mobil markası altında GSM ve 3G dahil tüm cep telefonu hizmetleri, TTNET Alo markası ile de bireysel müşterileri için sabit telefon erişimi sunmaktadır. TTNET ayrıca; sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu Web ve ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmeti Tivibu Ev’i de  Türkiye’de uygulamaya başlayarak bir ilke imza atmıştır.

İnternet erişim hizmetlerinin yanı sıra TTNET’in katma değerli servisleri arasında milyonlarca şarkıyı ücretsiz dinleme imkanı sunan TTNET Müzik ve dijital oyun platformu Playstore bulunmaktadır. TTNET Güvenlik kapsamında güvenli internet için birçok ürün ve servisi kullanıcılarına sunmaktadır. TTNET İşyerim Paketleri ile de işletmelerin ihtiyaçlarına özel ürün ve servisler geliştirmektedir.

Tek faturada; internet, TV, sabit ve mobil ses hizmetlerini müşterilerine sunan TTNET, Türkiye’de bir “ilk”i daha gerçekleştirerek “dörtlü servis” dönemini başlatan ilk iletişim ve eğlence şirketi olma kimliği kazanmıştır.  www.ttnet.com.tr