Anasayfa Haber Futuremark Şampiyonları MSI Master Overclocking Arena 2012’ye Hazır!

Futuremark Şampiyonları MSI Master Overclocking Arena 2012’ye Hazır!

Lords of Overclocking
Lords of Overclocking
Lords of Overclocking
Lords of Overclocking

Dünyanın en büyük OC yarışması MSI Master Overclocking Arena Finallerine kısa bir süre kala online finalistler de belirlendi! İşte Futuremark Şampiyonları…

Futuremark, MSI, Intel, Kingston ve WIN ile ortak olarak bu yıl dördüncüsü yapılan Lords of Overclocking mücadelesinin kazananlarını bugün açıkladı. İlk üçe girenler, 28 Eylül 2012 tarihinde Taipei’de yapılacak olan MSI Master Overclocking Arena için yakında Tayvan’a uçacaklar.

Bu yılın Lords of Overclocking yarışmasında dünyanın en büyük hızaşırtmacıları MSI anakartları ve ekran kartlarını kullanarak en yüksek 3D Mark 11 skoru için mücadele ettiler ve dünya hızaşırtma rekorları ve sıradışı donanımda resmi kaynak olan Futuremark Overclocking Hall of Fame onur listesine 19 yeni skor kaydettiler.

Lords of Overclocking Büyük Ödül

3DMark 11 Skoru, Performance Preset, tek GPU:
dRweEz – P15003 – http://www.3dmark.com/3dm11/4195211
3DMark 11 Physics Skoru, Salt CPU performansı
Perica_barii – 18673 – http://www.3dmark.com/3dm11/4194786
3DMark 11 Graphics Skoru, Performance Preset, Çoklu GPU:
Coldest – 48563 – http://www.3dmark.com/3dm11/4194527

Haftalık

1. Hafta: Vazhik, micka_laoshu1919, Lucky_n00b
2. Hafta: FtW 420, linkpower, Trucker73
3. Hafta: cische, anon-e-moose, duanln
4 Hafta: Billy-the-Kid, js is Lb, be.paranoiamd

Çekiliş:
Zoleepapa, egdesignsvc, daofeng123, tomeksip

MSI Lords of Overclocking 2012

Büyük Ödüle hak kazanan 3 yarışmacı, Amerika, Asya-Pasifik ve Avrupa-Ortadoğu-Asya gruplarından gelen kazananlarla MSI Master Overclocking Arena’da mücadele etmek amacıyla yakında Taipei’ye uçacaklar. 3DMark Sitesinde MSI LOC 2012 detaylarını görmek için tıklayın…

Overclocking Arena (MOA), dünya çapında hızaşırtma uzmanlarının kıyasıya mücadele ettikleri kanlı bir savaş alanıdır. MSI her yıl online olarak veya yerinde yapılan elemeler aracılığı ile dünyanın en büyük hızaşırtma ustalarını bir araya getirir. Günümüzün en güçlü bilgisayarları ile donatılan bu ustalar, benzersiz teknikleri ile bilgisayarlarının limitlerini zorlayarak dünyanın en büyük hızaşırtma ustası ünvanı için mücadele ederler. Bu ustalar dünya medyasının ve meslektaşlarının sıkı gözetimi altında her yıl dünya rekorlarına imza atmaktadırlar.

MSI Overclocking Arena yani MOA hakkında daha fazla bilgi için tıklayın…

MSI Master Overclocking Arena Hakkında

MSI Master Overclocking Arena (MOA), dünya çapında hızaşırtma ustalarının savaş alanıdır. MSI her yıl internet üzerinden veya bizzat katılımla dünyanın dört bir yanından hızaşırtma uzmanlarını bu yüksek teknoloji gösterisine davet eder. Davet edilen hızaşırtma guruları, günümüzün en güçlü bilgisayarlarını kullanarak, cihazlarının sınırlarını üstün hızaşırtma teknik ve becerileri ile sınayarak dünya çapında hızaşırtma ustası sıfatı için mücadele ederler. Bu ustalar her yıl global medya ve hızaşırtma meraklılarının gözleri önünde dünya rekorlarını alt üst etmektedirler. MSI, uç noktada hızaşırtma alanında önemli kilometre taşlarına imza atmıştır. Oyuncu odaklı MOA mücadelesinin yanı sıra birçok etkinlikle hem online, hem de bizzat katılımla dünya rekorlarına da evsahipliği yapmıştır. Dünyanın her ülkesinden ilgiyle takip edilen MOA, bu hızaşırtma mücadelelerinin amiral gemisi haline gelmiştir.

3D Mark Hakkında

3DMark®, dünyanın en popüler benchmark ve ekran kartı testidir. 3Dmark, en yeni teknolojilerle ve gerçek zamanlı grafiklerle özel olarak tasarlanmış testler kullanarak PC oyun performansını tutarlı ve kesin olarak ölçme yeteneğine sahiptir. Futuremark şu anda 3DMark06 for Windows XP, 3DMark Vantage for Windows Vista, ve 3DMark 11 for Windows 7 testlerini sunmaktadır. 3DMark for Windows ve 3DMark for Android testlerinin yeni sürümleri şu anda geliştirme aşamasındadır ve 2012 yılı içinde kullanıcıyla buluşacaktır. 3DMark testini ücretsiz indirmek ve daha fazla bilgi sahibi olmak için www.3dmark.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

MSI Hakkında

25 yıldan bu yana MSI her zaman temel değerleri olan “Yenilikçilik” ve “Stil” temeli üzerine kurulu dijital ürünler vermek için çabalamıştır. Sonuç ise üstün performansa sahip ürünler, kuşkuya yer bırakmayan güvenilirlik, mükemmel kullanıcı deneyimi ve etkileyici bir stil olmuştur. Tasarım ve üretimde yılların deneyimine sahip MSI anakartlar ve ekran kartları, en üst düzeyde üretkenliğe ulaşarak dünya sıralamasında ilk 3 içinde yer almıştır. Gayretli çalışmamız sayesinde dünyanın 120 ülkesine dağılan satışlarda 150 milyon anakart ve 100 milyon ekran kartı kullanıcısı ile sektörün en iyi markalarından biri haline geldik. MSI, dünya çapında 50 ülkede 350 mecradan yaklaşık 8000 ürün tasarım ödülü kazandı. “Innovation with Style” marka sloganı ile MSI, global pazarda dijital çağın öncülüğünü yapmaya ve tüketici ihtiyacını temel alarak dünya teknoloji modasının öncüsü olmaya devam edecek. MSI ile ilgili daha fazla bilgi için: www.msi.com