Anasayfa Haber iPhone 5’in Ön Siparişi Bitti !

iPhone 5’in Ön Siparişi Bitti !

Apple iPhone 5
Apple iPhone 5
iPhone 5'in ön siparişleri oldukça kısa bir sürede bitti.
iPhone 5’in ön siparişleri oldukça kısa bir sürede bitti.

Apple firmasının merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 5’in ön siparişleri kısa sürede bitti.

iPhone 5, 12 Eylül’de büyük bir lansman partisi ile tanıtıldı. Böylece Apple kendi sitesinden iPhone 5’in ön siparişini de almaya başladı. Apple’in Amiral Telefonunun ön siparişleri 1 saat içerisinde bitti. Bu teknoloji dünyasında bir rekor olabilir.

Çıkış tarihi için ayrılmış olan stokların hepsinin eritildiğini söyleyen yetkililerden Nat KerrisiPhone 5’in ön satışları inanılmazdı. Müşterlerin telefona olan istekleri tüm stoklarımızı eritti” dedi. Ön satışta ki iPhone 4S’in 22 saatte, iPhone4’ün ise 20 saatte ön siparişleri bitmişti. Apple firması bu yoğun ilgiden oldukça memnun. 60 Dakika içerisinde çıkış tarihine ayrılan tüm telefonların satılması, akıllı telefon çılgınlığının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.

Ön Sipariş yapmaya çalışan bir çok kullanıcı siteye ulaşamadı. Bir çok bölgede sitenin çöktüğü belirtildi. Kullanıcıların siteye girememesinden ötürü ön siparişler alınamadı. Buna siteye yapılan yoğun ilginin sebep olduğu düşünülüyor. Siparişini vermeyi başaran bir çok iPhone kullanıcısı önümüzde ki bir kaç hafta içerisinde yeni telefonlarına sahip olacaklar.