Anasayfa Haber Bubble Pirates Facebook’ta Yayılıyor!

Bubble Pirates Facebook’ta Yayılıyor!

Bubble Pirates
Bubble Pirates
Bubble Pirates
Bubble Pirates

Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk tarafından geliştirilen baloncuk patlatma oyunu ‘Bubble Pirates’, Facebook’ta bir ay içinde 150 bin kişi tarafından oynandı! İşte detaylar…

Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk tarafından geliştirilen ‘Bubble Pirates’, Facebook’ta bir ay içinde 150 bin kişi tarafından oynandı. Sürükleyici hikâyesi ve renkli karakterleri ile son dönemin gözdesi baloncuk patlatma oyunlarına yepyeni bir bakış açısı getiren Bubble Pirates, çok yakında sunulacak iPhone, iPad ve Android versiyonları ile mobil platformlara da taşınacak.

Mobil versiyonu ile senkronize oyun deneyimi yaşatacak olan Bubble Pirates, oyunseverlere bilgisayarlarında bıraktıkları yerden mobil cihazlarından devam etme olanağı tanıyacak.

Türkçe ve İngilizce’ye eklenecek yeni dil seçenekleri ile yıl sonuna dek tüm dünyadan en az 1 milyon aktif oyuncuya ulaşması hedeflenen ve toplamda en az 10 milyon farklı kullanıcının oynaması hedeflenen Bubble Pirates’a facebook.com/BubblePirates adresinden ulaşılabiliyor.

ArcadeMonk hakkında:

ArcadeMonk, Türk ve Ortadoğu kullanıcılarına yönelik sosyal ve mobil oyunlar geliştiren bir oyun stüdyosudur. ArcadeMonk, Türkiye’nin önde gelen dijital pazarlama ajansı 41? 29!’un kurucuları Ömer Bilge Ersoy ve Alemşah Öztürk tarafından 2010 yılında hayata geçirilmiştir. ArcadeMonk ekibi Türk internet ve oyun endüstrisinde kendini kanıtlamış yönetici kadrosu ve oyun geliştirme uzmanlarından oluşmaktadır. Bugüne kadar Facebook üzerinde dört adet oyun yayınlayan ArcadeMonk, Facebook ve mobil platformlar için yeni projeler geliştirmeye devam etmektedir. 212 Capital Partners ve Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarından yatırım alarak faaliyetlerini sürdüren ArcadeMonk, bölgesel kültürel birikimi, pazarlama uzmanlığı ve inovatif projeleriyle Türkiye ve Ortadoğu’nun en başarılı oyun stüdyosu olmayı hedeflemektedir.