Anasayfa Haber HTC’nin Amiral Telefonu Detayları Basın Konferansından Önce Açığa Çıktı !

HTC’nin Amiral Telefonu Detayları Basın Konferansından Önce Açığa Çıktı !

HTC Elation'ın bilgilerinin sızdırıldığı söyleniyor.
HTC Elation'ın bilgilerinin sızdırıldığı söyleniyor.
HTC Elation'ın bilgilerinin sızdırıldığı söyleniyor.
HTC Elation’ın bilgilerinin sızdırıldığı söyleniyor.

HTC firmasının Zenith olarak adlandırdığı Amiral Telefonunun ismi Elation olarak değiştirildi.

Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonlar arasında yerini alacak olan HTC’nin telefonu hakkında, yeni bilgiler ortaya çıktı.  Firma, önümüzde ki çarşamba günü basın konferansıyla beraber yeni amiral telefonunun detaylarını duyaracaktı. Ancak Ubuntulife sitesine göre firma telefonun bilgilerini birinci elden sızdırdı.

HTC Zenith olarak adlandırılan telefonun ismi, HTC Elation olarak değiştirildi. Elation’un, Android işletim sistemli One X modelinden daha iyi performans sergileyeceği söyleniyor. One X, Samsung Galaxy S III ile karşılaştırılıyordu.

HTC Elation, 4.7 inch HD 720p LCD ekrana sahip. 1.4 GHz quad core işlemci, 1GB RAM ve 32GB belleği var. Dahili olarak 8 Megapiksellik arka kamerası ve 1.3 Megapiksellik arka kamerası bulunuyor. One X modeli gibi dört işlemciye sahip olması Elation’ı ön plana çıkarıyor.

Microsoft, Windows Phone 8 işletim sisteminin, çift çekirdekli telefonlarda rahatça çalışabileceğini duyurmuştu. Sistem en azından çift çekirdekli işletim sistemine ihtiyaç duyuyor. Hali hazırda Samsung Ativ S’in ve Nokia Lumia serisinin çift çekirdekli işlemcisi var.

HTC, dört çekirdekli akıllı telefonuyla, pazarda bir ilk olacak. Elbette Nokia gelecek telefon modellerinde dört çekirdekli işlemci kullanabilir.

HTC Elation, 19 Eylül’de New York’ta basın konferansıyla detaylı olarak açıklanacak. Elation hakkında sızan haberlere göre HTC’nin amiral telefonun bu özelliklere sahip olacağı söyleniyor.

Ubuntulife'a göre HTC'nin Sistem Bilgileri
Ubuntulife’a göre HTC’nin Sistem Bilgileri