Anasayfa Haber Şimdi ASUS’lu Olduk, Sınıfları Doldurduk!

Şimdi ASUS’lu Olduk, Sınıfları Doldurduk!

ASUS Transformer Pad TF300
ASUS Transformer Pad TF300

Yeni eğitim döneminin başladığı şu günlerde, dünyanın bir numaralı bilgisayar üreticisi ASUS iki ürününü öğrencilerin kullanımı için tavsiye ediyor. ASUS TF300T Transformer Tablet ile ASUS X301A dizüstü bilgisayar, tüm derslerin en büyük yardımcısı ve öğrencilerin en güvenilir dostu olacak!

ASUS’un en son teknolojilerini barındıran Transformer Pad TF300T, güçlü ve oldukça fazla özelliğe sahip bir tablet. Üç farklı renk seçeneği bulunan ASUS Transformer Pad, opsiyonel klavyesi (dock ünitesi) ile birlikte kullanıldığında, tabletten dizüstüne dönüşüyor. Dock ünitesi ile birlikte kullanıldığında, toplam pil ömrü 15 saate kadar çıkıyor. ASUS SonicMaster teknolojisiyle olağanüstü bir ses kalitesi sunarken, 8 megapiksellik oto-fokus kamerasıyla da kristal netliğinde fotoğraflar elde ediliyor.

ASUS Transformer Pad TF300T perakende satış fiyatı dock’suz: 499 USD+KDV

ASUS Transformer Pad TF300T perakende satış fiyatı dock’lu: 599 USD+KDV

ASUS X301A dizüstü bilgisayarı ise, inceliği ve hafif tasarımıyla kolay taşınabilirlik sağlıyor. Çok hızlı açılan bilgisayar, 14 güne kadar bekleme süresi sunuyor. SonicMaster Lite teknolojisiyle güçlü ses verebilen bu ürünün yumuşak klavyesi ve dokunmatik mouse’u sayesinde öğrenciler, çalıştıkları konuya daha iyi odaklanabiliyor. Ayrıca ASUS X301A dizüstü bilgisayar, USB 2.0’dan on kat daha hızlı transfer yapabilen USB 3.0’la geliyor.

ASUS X301A perakende satış fiyatı: 539 USD+KDV