Anasayfa Haber Samsung Galaxy SIII’ün Yeni Renkleri

Samsung Galaxy SIII’ün Yeni Renkleri

Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3’ün yeni renk seçeneklerini görmek için fotoğrafa tıklayın…

Samsung, iPhone 5’in ortaya çıkışı üzerine amiral gemisi cep telefonu Galaxy S3’ün renk seçeneklerini duyurdu. Samsung Galaxy S3’ün yeni renk seçenekleri: Kehribar Kahvesi, Lâl Kırmızısı, Safir Siyahı ve Titanyum Grisi bulunuyor…

Lâl Kırmızısı ve Kehribar Kahvesi öncelikli olmak üzere GALAXY S III’ün tüm yeni renk seçenekleri Türkiye’de satışa sunulacak. Telefonun arka kapağında kullanılan Hyperglaze isimli maddenin  yapısı çift renk illüzyonu yaratarak, hem telefonun estetik görünümünü güçlendiriyor, hem de tasarıma derinlik kazandırıyor.

Bu en yeni renk seçenekleriyle Samsung GALAXY S III’ün dikkatle tasarlanmış organik görünümü ile zarif ve yumuşak çizgileri daha da vurgulanıyor.

• Kehribar Kahvesi*: İçinde yerkürenin sırlarını barındırdığına inanılan gizemli kehribar taşından ilham alındı. Derin ve zengin bir renk olan Kehribar Kahvesi, GALAXY S III’ün organik tasarımının güzelliğini daha ön plana çıkarıyor.

• Lal Kırmızısı*: Nadir bulunan özel Seylantaşı Lâl, Antik Mısır’da koruyucu güçler taşıdığına inanıldığından iyi şans getirmesi için kullanılıyordu. Lal Kırmızısı’nın çekiciliği GALAXY S III’ün zarif ve yumuşak hatlarını, güçlü bir uyumla tamamlıyor.

• Safir Siyahı*: Rafine ve derin siyah renk ile siyah taşların gizemli gücünü bir araya getiren Safir Siyahı, eski dönemlerde Hindistan ve İran’da, kişinin irade ve gücünü artırdığı inancıyla kullanılan taşlardan ilham alınarak hazırlandı.

• Titanyum Grisi*: Titanyum Grisindeki GALAXY S III; zekâ ve sezgi öğelerini yansıtıyor. Modernizmi vurgulayan Titanyum Grisi, GALAXY S III’e geleceğe ait unsurlar kazandırıyor.

Samsung’da GALAXY S III Başkan Yardımcısı Baş Tasarımcısı Minhyouk Lee konuyla ilgili açıklamasında, “Yumuşak hatlı kıvrımlarından çerçevesine kadar, sahip olduğu ergonomik tasarıma ilham veren doğal elementleri yansıtacak şekilde yaratıılan Galaxy S III’ün renk seçeneklerini çoğaltarak, bu telefonun Minimal Organik tasarım temasını geliştirmeye devam edeceğiz. Eklediğimiz renk seçenekleri, telefonun sezgisel ve doğadan ilham alan yönlerini, basit ancak etkin bir şekilde ortaya koyuyor” dedi.

* Renklerin satışa sunulması, ülke ve operatör/perakende satış şirketine göre farklılıklar gösterebilir.