Anasayfa Haber HP Deskjet Ink Advantage Yazıcı Serisiyle İki Kat Daha Fazla Baskı

HP Deskjet Ink Advantage Yazıcı Serisiyle İki Kat Daha Fazla Baskı

HP Deskjet Ink Advantage: 3525 Yazıcı Tarayıcı All-in-One
HP Deskjet Ink Advantage: 3525 Yazıcı Tarayıcı All-in-One
HP Deskjet Ink Advantage: 3525 Yazıcı Tarayıcı All-in-One
HP Deskjet Ink Advantage: 3525 Yazıcı Tarayıcı All-in-One. Bütün modeller için fotoğrafa tıklayarak galerimizi gezebilirsiniz…

HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu, daha uygun fiyata iki kat daha fazla baskı yapabilen yeni HP Deskjet Ink Advantage yazıcı serisini Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 80 ülke pazarına sunuyor…

Yazıcı serisinin ilk pilot uygulamasını Türkiye’de HP Deskjet 2060 ile başlatan HP, elde edilen başarı sonrasında ürün sayısını altıya çıkardı. Yeni ürünler hem ev hem de küçük işletmelerdeki baskı çözümlerini artırıyor.

HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu, altı yeni üründen oluşan HP Deskjet Ink Advantage yazıcı serisini tanıttı. Daha uygun fiyata iki kat daha fazla baskı yapan HP Deskjet Ink Advantage serisi ürünler, düşük sayfabaşı maliyet avantajı sağlıyor.

Yazıcı serisinin ilk pilot uygulamasını Türkiye’de 2010 yılında Deskjet 2060 ile başlatan HP, düşük maliyetli ve yüksek kapasiteli kartuşlarıyla tüketici tarafından en çok tercih edilen ürün oldu. Türkiye’de uygulanan Deskjet 2060 pilot projesinin bu başarısının ardından HP, ürün serisini genişleterek altı yeni ürünü bu defa aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 80 ülke pazarına sundu.

HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, bu başarıdan dolayı Türkiye olarak büyük mutluluk duyduklarını söyledi. HP’nin müşterilerine sektör lideri olarak yenilikler ve yeni seçim olanakları sağlama konusunda rakipsiz bir geçmişe sahip olduğuna dikkat çeken Ayık, “Giderek büyüyen HP Deskjet Ink Advantage portföyümüz müşterilere kaliteden ve güvenilirlikten ödün vermeden daha düşük maliyetle daha fazla baskı alabilecekleri çözümler sağlıyor” dedi.

‘Yeni nesil baskı, uygun maliyet…’

HP Deskjet Ink Advantage yeni ürün serisi ile ev kullanıcılarının yanı sıra küçük işletmeler için de daha uygun fiyatlarla kaliteli baskı olanağı sunduklarını belirten Ayık, şunları söyledi:
“HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu olarak temel hedefimiz kullanıcılarımızın değişen tüketici ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ihtiyaçları olan ürünleri üretmektir. Şirketimizin uygun fiyatlarla kaliteli baskı olanağı sunduğumuz yeni HP Deskjet Ink Advantage serisi ile maliyet aynı kalmak koşuluyla yaklaşık iki kat daha fazla baskı yapılabiliyor..Yeni ürün serimiz hem maliyet hem de kullanım kolaylığı sağlarken ileri teknolojisi sayesinde son derece kullanışlı..”

Her ihtiyaca uygun ürün seçeneği

HP Deskjet Ink Advantage ürün serisi içinde yer alan HP 2515 All-in-One yazıcı, artık yazdırma, tarama ve kopyalama işlemlerini kolaylaştıran yerleşik grafik ekran içeriyor ve düşük işletme maliyeti ile yüksek kaliteli baskı olanağı sunuyor. Kompakt ve uygun fiyatlı yazıcı arayanlar için ideal bir seçim olan HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One’da; hızlı ve kolay kurulum özelliğine sahip olan ve simgeler içeren ekranı ile baskı, tarama ve kopyalama işlemleri kolayca yapılabiliyor. Ayrıca küçültme/büyütme düğmeleri ile görselleri veya metinleri özelleştirebiliyor. Öğrenciler de uygun maliyetli baskıları HP kalitesinde alarak etkileyici ödevler ve projeler hazırlayabiliyor. HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One yazıcı 126 TL+KDV* fiyatla satışa sunuluyor.

Yeni HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525 ve 5525 e-All-in-One yazıcılar, kullanıcılara bir ağa gerek olmadan kablosuz özelliği etkinleştirilmiş mobil cihazlarından kolayca baskı alma olanağı sağlıyor. HP Deskjet Ink Advantage 3515 All-in-One yazıcı 164 TL+KDV* fiyatla satışa sunuluyor.

HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One ve 4625 e-All-in-One yazıcılar ise kullanıcılara yazdırma, tarama, kopyalama ve faks özelliklerini sunarken programlanan açma/kapama özelliği sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’ı bulan tasarruf sağlıyor. ENERGY STAR® standardındaki bu cihazlarda baskı işlerini hızlı bir şekilde tamamlamak üzere 35 sayfa kapasiteli bir kağıt besleyici de bulunuyor.

HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One yazıcı ile ev ve küçük ofis kullanıcıları cihazdan uzaktayken HP ePrint özelliğini kullanarak kolaylıkla baskı yapabilme olanağı sunuyor. Kablosuz ağ üzerinden kaynakları paylaşabilen HP 4625 e-All-in-One, 274TL+KDV* fiyatla , HP Deskjet 4615 ise 224TL+KDV* fiyatla satışa sunuluyor.

HP Deskjet Ink Advantage yazıcı serisi yazdırma, tarama ve kopyalama işlevlerini aynı anda sunuyor. Yeni seri ile müşteriler kaliteden ödün vermeden iki kat daha fazla sayfa yazdırıyor. HP mürekkep fiyatlarını düşürerek kullanıcılarının yazdırma maliyetini düşünmeden daha fazla baskı alabilmelerine olanak sağlıyor. Yeni seri, kaliteli ve güvenilir baskıya uygun fiyatla erişmek isteyen tüm tüketiciler için tasarlandı.

Pazara ilk kez sunulan teknolojiler

Yeni HP Deskjet Ink Advantage 3525 ve 5525 e-All-in-One yazıcıları müşterilerin giderek artan mobil ve dijital kullanım ihtiyaçlarını karşılama konusunda HP’nin öncülüğünü sürdüren ve pazara ilk kez sunulan yeni bazı özellikler içeriyor. Tüm kablosuz mobil cihazlardan HP kablosuz doğrudan yazdırma özelliğini kullanarak ağ veya yönlendirici olmadan kolayca baskı alınabiliyor. HP ePrint özelliğini kullanarak hemen her yerden baskı alınmasına olanak sunuluyor. HP Deskjet Ink Advantage 3525 ve 5525 e-All-in-One yazıcılar ile PC kullanmadan e-postalar doğrudan taranabiliyor.

HP Deskjet Ink Advantage 3525 ve 5525 e-All-in-One yazıcılar sırasıyla 199TL+KDV* ve 244TL+KDV* fiyattan satışa sunuluyor. ENERGY STAR® standardına uygun olan ve otomatik çift yüzlü yazdırma ve kopyalama özelliğine sahip iki yazıcı sayesinde kağıt kullanımında yüzde 50’ye varan ölçüde tasarruf sağlanıyor.

HP kalitesinde baskı, düşük maliyetle

Arşiv kalitesinde belgeler ve laboratuar kalitesinde fotoğraflar basan yeni Deskjet Ink Advantage yazıcı serisinde kullanılan orijinal HP mürekkep kartuşları 550 sayfayı 21TL maliyetle sunuyor. Yenilikçi HP Ink Advantage baskı sistemi ile öğrenciler eğitimle ilgili dökümanlarını ve okul projelerini uygun fiyatla bastırırken ev ve küçük işletmelerdeki kullanıcılar düşük işletme maliyetleri ile güvenilir bir şekilde baskı alabilirler. Ayrıca HP Deskjet Ink Advantage yazıcılarının sağladığı olağanüstü güvenilirlik sayesinde kullanıcılar alternatif ürünlerin kullanımıyla ortaya çıkabilecek yazıcı arızalarından ve sızıntı, taşma, kartuş tıkanması gibi nedenlerden kaynaklanan yeniden baskıların masrafından
da kurtuluyor.