
Microsoft yeni açacağı dükkanlarıyla ile müşterileriyle buluşmaya hazırlanıyor.
Microsoft firması için 2012 oldukça başarılı bir yıl oldu. Ürünlerinde yenilemeye giden firmayı, takipçileri yakından takip etti. İlk defa Nokia Lumia serisi ile kullanıcılarla buluşan Windows Phone 8 ise akıllı telefon pazarında büyük bir atak oldu.
Firma 2013’ün ortasına kadar Amerika Birleşik Devletleri’nde 44 tane dükkan açmayı planlıyor. Bu açılacak Microsoft Storelar sayesinde müşteriler yeni uygulamaları ve cihazları yakından görebilecek, ilk elden test edebilecekler.
Geçtiğimiz aylarda firma tarafından duyurulan Microsoft Storelardan dördünün nereye açılacağı kesinleşti. Gelecek hafta içerisinde ikisi New York’ta olmak üzere Delaware (New Jersey) ve New Hampshire’da toplam 4 tane dükkan açılacak. Açılışlarda Lenny Kravitz ve Weezer gibi ünlü isimler konser verecek


