Anasayfa Haber Kaspersky Lab’den Online Satış Atağı

Kaspersky Lab’den Online Satış Atağı

Online kanal  ve satış ağını genişletmeyi hedefleyen Kaspersky Lab Türkiye, bu amaç doğrultusunda Sistem Co. Ltd.  ile işbirliği yaptı. www.kasperskyonline.com üzerinden kullanıcılara ürünlerin elektronik lisansını satacak olan Sistem-Co, aynı zamanda Kaspersky Lab’inTürkiye’deki online satış kanalını büyütecek.

Güvenli içerik yönetim çözümleri alanındaki lider şirket Kaspersky Lab, Türkiye’de yeni bir satış yöntemine geçtiğini açıkladı. KasperskyLab ürünleri, Türkiye ve KKTC’de bundan böyle son kullanıcılara online olarak, www.kasperskyonline.com üzerinden de satılacak. Ürünlerin elektronik lisansının doğrudan kullanıcıya teslim edileceği bu sistemde, kullanıcılar ürünle ilgili bilgiye de web sitesinden rahalıkla ulaşabilecek.

KasperskyLab, bu online satış sistemi için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nin lider bilişim firması Sistem Co.  ile anlaşma imzaladı. Global dev firmaların distribütörlüğünü ve iş ortaklığını yürüten Sistem Co, KKTC’ de bu alanda birçok ilke attı. Bunlar arasında, ilk bakır kablo iletişimi “leasedline” (kiralık hat), ilk kablosuz iletişim, ilk araç takip sistemleri,  ilk ve tek ADSL altyapısı yer alıyor. Sistem Co ISS (internet servis sağlayıcısı) olmasının yanında, sistem entegratörü olarak da otellere, hastanelere, eğitim kuruluşlarına ve birçok sektöre anahtar teslim projeler gerçekleştiriyor.

AVRUPA VE ORTADOĞU’DA DA ONLİNE SATIŞ KANALLARI GENİŞLİYOR

Kaspersky Lab Ortadoğu ve Türkiye Online Satış Müdürü Rowaida Chaiban, Sistem Co. ile gerçekleşen bu işbirliğiyle ilgili olarak, “Kaspersky Lab’in stratejileri arasında online dağıtım ağını genişletme hedefimiz başta geliyor. Sistem Co. ile işbirliğimiz de bu genişlemenin ve trendin bir parçasıdır” diyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de deKaspersky Lab’in aynı stratejiyi yürüttüğünü paylaşan Chaiban, “Bu strateji, Kaspersky Lab’in perakende satışlara son verdiği olarak anlaşılmamalı. Güçlü perakende yapımızın yanı sıra online distribütörümüz Sistem Co. ve kanallarımızla da tüketicilerimize ulaşmayı hedefliyoruz” diye ekliyor.

Sistem Co. Direktörü Enis Erosal ise; Kaspersky Lab Türkiye’nin online distribütörü olmaktan mutluluk duyduklarını açıklıyor. Tüm Türkiye’de  ve K.K.T.C.’de Kaspersky Lab için bir online satış ağı yapılandıracaklarını açıklayan Erosal, “Türkiye’de Kaspersky Lab’in online satış bayisi olmak isteyen şirketler bizimle irtibata geçip, bu yapının bir parçası olabilirler” diyor.

KASPERSKY LAB ONLİNE BAYİ OLMAK İSTEYENLER İÇİN DE FIRSAT

Kaspersky Lab’in online satış ve dağıtım kanalını olumlu etkileyecek bu gelişmeyle kullanıcılar, Sistem Co’nun sahibi olduğu www.kasperskyonline.com web sitesinden Kaspersky ürünlerini alabilecek, kendilerine uygun ödeme seçeneği kullanabilecekler.  Satın alma işlemi tamamlandığında elektronik lisans otomatik olarak kullanıcının e-mail kutusuna ve www.kasperskyonline.com  sitesindeki hesabının altına gelecek.

Kaspersky Lab’in Sistem Co ile geliştirdiği bu sistemde aynı zamanda, Kaspersky Lab Türkiye online satıcısı olmak isteyen tüm şirketler de, Sistem Co ile temasa geçerek, gerekli desteği talep edebilecek.

Daha fazla bilgi için www.kasperskyonline.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

KasperskyLab Hakkında

KasperskyLab, uç nokta koruma çözümlerinde dünyanın en büyük özel firmasıdır. Şirket, bu alanda dünyanın en büyük dört sağlayıcısı arasında yer alıyor.

* Sektördeki 15 yıllık geçmişi boyunca BT güvenliğinde yenilikçi vizyonuyla yola devam eden KasperskyLab, bireysel kullanıcılar ve her büyüklükteki işletmeler için etkili dijital güvenlik çözümleri sağlamayı sürdürmektedir. Şirket, şu anda dünya çapında 300 milyondan fazla kullanıcıya koruma sağlayarak, yaklaşık 200 ülke ve bölgede faaliyet göstermektedir.

Daha fazlası için www.kaspersky.com.tr

* KasperskyLab, Vendor tarafından, 2010 yılında yapılan “IDC Dünya Uç Nokta Koruması Araştırması”nda dördüncü sırada yer almıştır. Sıralama, Dünya IT Güvenliği Ürünleri 2011-2015 Tahminleri IDC raporu ve 2010 Vendor Hisseleri– Aralık 2011 içerisinde yayımlanmıştır. Rapordaki sağlayıcılar, uç nokta koruması çözümü satışlarından 2010 yılında elde edilen gelire göre sıralanmıştır.

Sistem-Co Hakkında

1983 Yılında K.K.T.C.’ de kurulan bilişim sektörünün öncü firmalarından Sistem Co Ltd.; 30 yıla yakın birikimiyle her sektörden kurum ve kuruluşlara, yaratıcı ve katma değeri yüksek bilişim teknolojileri çözümlerini ve desteğini sunmaktadır. Merkezi Lefkoşa’da bulunan Sistem Co. Ltd., ülkemize POP noktaları, veri ve barındırma (co-location) merkezleri ile kurum/kuruluşa ve ihtiyaca özel çözüm ve 7/24 servis anlayışı içinde müşterilerinin hizmetindedir. Sistem Co Ltd., dünya bilişim teknolojilerinin önde gelen lider markalarıyla çözüm ortağıdır. Eğitimli ve üstün deneyimli güçlü kadrosu ile Sistem Co. Ltd., pek çok sayıda sertifikasyon ve uzmanlığa sahiptir. Gelişen son teknolojileri yakından takip ederek ISO20000:1 prensiplerine uygun hizmet veren şirket, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri, tek muhatap ve marka bağımsız olarak sunmaktadır.

Sistem Co. Ltd., güçlü iletişim omurgası ve data merkezleri ile internet servis sağlayıcılığı, uydu iletişimi, karasal hatlar üzerinden veri ve uzman telekom hizmetleri vermektedir.

Başarıya ve müşteri memnuniyetine odaklı hizmet anlayışı ile ekip çalışmasının gücüne inanan Sistem Co. Ltd., müşteri ve sektörlerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını örgütleyerek, proje kurulumlarını, tüm KKTC’de gerçekleştirmektedir. Güçlü operasyon ve teknik grubu,  satış sonrası destek ekibi ve 7/24 Help-Desk hizmeti ile müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.