Anasayfa Haber LinkedIn’de Reklamlar Artık Türkçe: İşte LinkedIn Ads Yenilikleri

LinkedIn’de Reklamlar Artık Türkçe: İşte LinkedIn Ads Yenilikleri

LinkedIn Logo
LinkedIn Logo

LinkedIn’in Türkiye’deki üyelerine yolladığı e-posta, LinkedIn Ads’in Türkçeleştiğini duyurdu. LinkedIn Ads sistemi, profesyonellere yönelik reklamlar sunma özelliği ile Google, Facebook ve Twitter reklam sistemlerinden ayrılıyor. LinkedIn aynı e-posta içerisine 1.2 Milyon üyeye ulaşan reklamlar için 50 dolarlık bir de indirim kuponu veriyor.

Profesyoneller ağı LinkedIn’den yollanan bu e-postayı aşağıda siz de okuyabilirsiniz.

 

Müşterileriniz LinkedIn’de.
Zaman geçirmeden aradığınız profesyonelleri bulun.
Merhaba Ali Güngör,

Türkiye’deki LinkedIn üyelerinin genel ağ iletişimi ve profesyonel bir bakış açısı elde etmek için ağımızdan faydalanan etkili ve birbiri ile bağlantılı profesyoneller olduğunu biliyor muydunuz? Artık bu kişilere LinkedIn Ads ile ulaşabilirsiniz. Hem de Türkçe olarak!

50$’lık özel teklif ile
Şimdi Kaydolun!
Kod aşağıda yer almaktadır.

~1.2M ÜYE
Türkiye’deki etkili, varlıklı ve birbiri ile bağlantılı profesyoneller LinkedIn’de

Tam olarak aradığınız müşterileri bulun ve sadece reklamlarınıza ilgi gösterdiklerinde ödeme yapın.
İlgilendiğiniz hedef kitleyi tanımlayın: Üyeleri iş ünvanlarına, coğrafi konumlarına, sektörlerine, kıdemlerine ve hatta belirli LinkedIn Gruplarına üyeliklerine göre hedefleyin.
Müşterilerinizin dikkatini yaptığınız işe çekin: Reklamlarınız LinkedIn’de görünürlüğü yüksek olan sayfalara yerleştirilir ve böylece hedeflediğiniz profesyonellerin reklamlarınıza tıklama ihtimali artar.
Sadece işe yarayan reklamlar için ödeme yapın: Tıklama başına, yani sadece üyeler reklamlarınıza tıkladıklarında ödeme yapın. Reklamlarınızı dilediğiniz zaman durdurun. Uzun süreli kontratlara ve taahhütlere gerek yoktur.
Sunulan 50$’lık teklif, sizin için LinkedIn Ads’i ücretsiz olarak denemekten daha kolaydır. Herhangi bir yükümlülük ve risk yoktur. Sadece faturalama bilgileriniz ile birlikte, aşağıdaki kodu girin:

50$’lık teklifiniz 11/10/2012 tarihinde son bulacaktır.
Müşterileriniz LinkedIn’de. LinkedIn Ads ile müşterilerinizi bulun.