Anasayfa Haber Samsung Galaxy Note 2’nin Kaynak Kodları Yayınlandı

Samsung Galaxy Note 2’nin Kaynak Kodları Yayınlandı

Samsung Galaxy Note 2'nin kaynak kodları yazılım geliştiricileri için sunuldu.
Samsung Galaxy Note 2'nin kaynak kodları yazılım geliştiricileri için sunuldu.
Samsung Galaxy Note 2'nin kaynak kodları yazılım geliştiricileri için sunuldu.
Samsung Galaxy Note 2’nin kaynak kodları yazılım geliştiricileri için sunuldu.

Samsung’un merakla beklenen Galaxy Note 2 cihazının kaynak kodları, geliştiriciler için yayınlandı.

Samsung firması günün erken saatlerinde Samsung Galaxy Note 2’nin Android 4.1.1 (Jellybean) kaynak kodlarını kullanıcıya sundu. GT-N7100 model adıyla yayınlanan kodlar sayesinde kullanıcılar, cihaz çıkmadan tablete uyumlu program hazırlayabilecekler.

Kodların yayınlamasıyla birlikte yazılım geliştiricileri cihaz için ROMlar hazırlayabilecek. Böylelikle yeni çıkacak cihazın işletim sistemine de göz atmış olacaklar.

Firma bu prensipte çalışarak başarılı bir grafik çiziyor. Samsung’ın Galaxy S III modelinde de aynı uygulama yapılmıştı. Cihaz çıkmadan önce internete koyulan kodlar sayesinde, kullanıcılar sistem hakkında bilgi edinebiliyorlar. Yazdıkları uygulamalar ile sistem açıklarını fark edebiliyorlar. Bu durum Samsung firmasının da işine yarıyor. Cihaz çıkmadan önce yazılımda ki hatalar tespit ediliyor ve resmi düzenlemeye karar veriliyor. Ayrıca yazılımın kullanıcı tepkisi alınarak da pazarlama planı oluşturuluyor.

Sizde Samsung Galaxy Note 2’nin Kaynak Kodlarına göz atmak istiyorsanız buraya tıklayarak açılan sayfada ki arama kısmına GT-N7100 yazın.