Anasayfa Haber LG Nexus Cep Telefonu Görüntüleri Netleşti

LG Nexus Cep Telefonu Görüntüleri Netleşti

LG Nexus Cep Telefonu
LG Nexus Cep Telefonu
LG Nexus Cep Telefonu
LG Nexus Cep Telefonu

LG tarafından geliştirilen yeni Google Nexus cep telefonunun fotoğrafları sızdı. Peki Nexus cep telefonu ailesinin üçüncü üyesinin teknik özellikleri neler? İşte detaylar…

Google’ın kendi markasını taşıyan Android Nexus cep telefonu ve tablet bilgisayarları yoluna devam ediyor. Son sızan görsellere bakacak olursak bir sonraki Google Nexus cep telefonu LG tarafından geliştiriliyor. Görünüm olarak önden LG Optimus G’ye benzeyen cep telefonu, Samsung Galaxy Nexus ile benzer hatlar taşıyor. Ancak arka kapağa baktığımız zaman bu sefer farklı bir doku ve tasarım kullanıldığını görüyoruz.

İlk cep telefonunu HTC, ikinciyi Samsung ile yapan Google bakalım LG ile çıkartacağı bu 3. cep telefonu modelinde hangi Android sürümünü kullanacak. İşletim sisteminin vanilla yani temel halinin kullanılması, HTC Sense ya da Samsung TouchWiz arayüzlerinin bu modellerde kullanılmaması önemli bir tasarım farkı doğuruyordu. Saf Android kullanmak isteyenlerin yeğlediği Nexus modelleri her yeni cihazda farklı bir marka ile sürecek gibi görünüyor.

LG Nexus’un teknik özelliklerine baktığımızda 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemci, 3GB sistem RAM’i, 4.7 inç, 1280×768 piksel çözünürlükte bir ekran ve 8 megapiksel kamera dikkat çekiyor. Prototip modeldeki 8 GB dahili hafıza şaşırtıcı olabilir, Nexus modelinin 16 GB’ın altında çıkması beklenmiyor.