Anasayfa Haber Nintendo Wii’nin Fiyatı Düştü

Nintendo Wii’nin Fiyatı Düştü

Nintendo Wii'nin indirimli fiyatı içerisinde Bowling, Tennis, Baseball, Okçuluk, Masa Tenisi, Basketbol gibi oyunların mevcut olduğu, Wii Sports ve Wii Sports Resort oyunlarıyla satışa sunulacak.
Nintendo Wii'nin indirimli fiyatı içerisinde Bowling, Tennis, Baseball, Okçuluk, Masa Tenisi, Basketbol gibi oyunların mevcut olduğu, Wii Sports ve Wii Sports Resort oyunlarıyla satışa sunulacak.
Nintendo Wii'nin indirimli fiyatı içerisinde Bowling, Tennis, Baseball, Okçuluk, Masa Tenisi, Basketbol gibi oyunların mevcut olduğu,  Wii Sports ve Wii Sports Resort oyunlarıyla satışa sunulacak.
Nintendo Wii’nin indirimli fiyatı içerisinde Bowling, Tennis, Baseball, Okçuluk, Masa Tenisi, Basketbol gibi oyunların mevcut olduğu, Wii Sports ve Wii Sports Resort oyunlarıyla satışa sunulacak.

Firmanın resmi olarak yaptığı açıklamaya göre Nintendo Wii’nin fiyatı 130 Dolara çekildi.

Nintendo firması, Nintendo Wii U’nun çıkışına hazırlık yaparken sene sonu için Wii Oyun Konsolunun fiyatını 130 Dolara indirdi. Wii Sports ve Wii Sports Resort oyunlarının dahil olduğu Wii siyah renkte. Ayrıca yanında Wii Remote Plus ve Nunchuk Kontrolleri de geliyor.

Nintendo’nun Amerikan pazarında ki satış ve marketten sorumlu ikinci başkanı Scott Moffitt ” Aradan 6 yıl geçmesine rağmen insanlar halen Wii oyun konsoluna rağbet gösteriyor. Tatil sezonunda hoşça vakit geçirmek isteyen aileler için içerisinde 2 adet oyun bulunan Wii’nin fiyatını düşürme kararı aldık ” dedi. 130 Dolar fiyat etiketiyle satılacak Wii’nin 28 Ekim’de pazara sunulması bekleniyor.

Öte yandan yukarıda da bahsettiğimiz gibi Nintendo firması Wii U için son hazırlıklara devam ediyor. Oyun konsolunun 18 Kasım’da pazara sunulacağı açıklandı. Basic Set ve Delux Set olmak üzere iki farklı Wii U kullanıcı karşısına çıkacak. Basic Set 8 GB belleği var ve 299.99 Dolardan satılacak. Delux Set ise 32 GB belleği ile 349.99 Dolardan alıcı bulacak.