Anasayfa Haber Acer Iconia A110 Tablet’in Detayları Ortaya Çıktı

Acer Iconia A110 Tablet’in Detayları Ortaya Çıktı

Iconia A110, 30 Ekim'de Kuzey Amerika'da pazara sunulacak.
Iconia A110, 30 Ekim'de Kuzey Amerika'da pazara sunulacak.
Iconia A110, 30 Ekim'de Kuzey Amerika'da pazara sunulacak.
Iconia A110, 30 Ekim’de Kuzey Amerika’da pazara sunulacak.

Acer’in Android işletim sistemli Iconia A110 tableti bu ay sonunda pazara giriş yapacak.

Acer firmasının cep boyutlarında ki tableti Iconia A110 hakkında detaylı bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgilere göre cihaz  230 Dolar etiket fiyatıyla, 30 Ekim’de piyasaya sürülecek. Tablet bu tarihte ilk olarak ABD ve Kanada’da müşteri beğenisine sunulacak.

Acer’den Ürün Pazarlama Yardımcı Başkanı Paul TayarBugünlerde müşterilerin mobil cihazlara olan ilgisi artıyor ve bu cihazlar üzerinden istedikleri uygulamalara daha çabuk ulaşmak istiyorlar. Iconia Tab A110, Acer firmasının müşterilerine tüm tablet özellikleriyle birlikte sunduğu kullanışlı ve yüksek performanslı bir cihaz. Ayrıca cihazın ilgi çekici bir başka özelliği uygun fiyatla müşteri karşısına çıkacak olması ” dedi.

A110, 40 gram ağırlığı ile oldukça hafif. Ayrıca 1.25 cm genişliğinde. Bu da telefonu gerçekten oldukça minik ve kullanışlı hale getiriyor. 7-inchlik ekranı 1024×600 HD çözünürlük kalitesi sunuyor. Çift çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemcisi ile yüksek performans sergilediği kadar kaliteli görüntü de sağlıyor.

Orta-sınıf kullanıcıyı hedefleyen kullanışlı Iconia A110'da Tegra 3 İşlemci bulunuyor.
Orta-sınıf kullanıcıyı hedefleyen kullanışlı Iconia A110’da Tegra 3 İşlemci bulunuyor.

Dahili olarak 8 GB hafıza ile gelen tablet, microSD girişi ile 32 GB’a kadar yükseltilebiliyor. 1GB RAM’i bulunan A110’un Wi-Fi desteği de mevcut. Tabletin ayrıca MicroUSB 2.0 ve MicroHDMI çıkışları var. Bluetooth veri aktarma özelliği olan cihazın, ön tarafından 2 megapiksellik bir kamerası bulunuyor. Kullanıcı bu kamera ile rahatlıkla fotoğraf çekebilir ya da tele-konferans görüşmelerinde bulunabilir.

Android 4.1(Jellybean) işletim sistemi ile çalışan tablette, Google’ın bulut-tabanlı Google Play uygulaması da yüklü olarak geliyor. Kullanıcı isteğe bağlı olarak film, dizi, oyun, uygulama ve daha bir çok multimedya ögesini rahatlıkla indirebilecek.

Ufak olmasının yanı sıra orta-sınıf kullanıcı için istenilen performansı sağlayan Acer Iconia A110, pazarda aradığını bulabilecek mi göreceğiz.