Anasayfa Haber HTC Desire X Turkcell ile Türkiye Piyasasında

HTC Desire X Turkcell ile Türkiye Piyasasında

HTC Desire X’i, Turkcell Gold Plus tarifesine ayda 22 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. İşte Desire X’in Turkcell fiyatları ve teknik özellikleri…

Turkcell’in, akıllı telefonlarla ilgili avantajlı teklifleri tüm hızıyla devam ediyor. Turkcell şimdi de müzikseverlerin üstün performansı nedeniyle tercih ettiği HTC Desire X’i Türkiye’de avantajlı fiyatlarla sunuyor. Gerçek ses ve güçlü performans deneyimini yaşamak isteyenler, HTC Desire X’i Turkcell İletişim Merkezleri ve anlaşmalı zincir mağazalardan Gold Plus tarifesine ek olarak 24 ay boyunca  ayda sadece 22 TL karşılığında satın alabilecekler.

Ses kalitesi dendi mi akla HTC Desire X geliyor!

Akıllı telefon HTC Desire X’te dahili olarak bulunan Beats Audio özelliği, film ya da video izlerken, oyun oynarken ya da müzik dinlerken ses deneyimini mükemmellik seviyesine taşıyor. Ayrıca Music Hub sayesinde kullanıcıların tek bir tıklamayla en sevdikleri müziklere ulaşmaları da mümkün oluyor.

Video ve fotoğrafı aynı anda çeken 5 MP kamera

Android 4.0 ICS işletim sistemine sahip akıllı telefon HTC Desire X, zengin  Google Play Store  uygulamalarını da kullanıcıların hizmetine sunuyor. HTC Desire X, güneş ışığı altında bile mükemmel fotoğraf, video çekme ve oyunları her zaman canlı ve parlak deneyimleme imkanı sunan 4 inç büyüklüğünde Super LCD ekrana sahip bulunuyor. Yüksek hızlı ve güçlü 1 GHz çift çekirdekli işlemci ile sorunsuz çoklu görev yürütme rahatlığını sunan HTC Desire X’in 5 MP kamerası, mükemmel kareyi yakalamak için tek dokunuşla kesintisiz çekim yapabilme ve video çekerken fotoğraf da çekebilme özelliği taşıyor.

HTC Desire X’in özellikleri:

Bağlantı seçenekleri: GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz; HSPA/WCDMA: 900/2100 Mhz

Ölçüler: 118.5 x 62.3 x 9.3 mm

Ağırlık: 114 g

Platform: Android™ ICS ile HTC Sense™

Bellek: 4 GB Dahili Hafıza, 25 GB Dropbox – 2 yıl ücretsiz

Kamera: 5 MP kamera, WVGA video kaydı ve F2.0 diyafram açıklığına sahip lens

Ses: Beats Audio™

Ekran: 4’’ büyüklüğünde LCD ekran