Anasayfa Oyun Assassin’s Creed Serisinde İndirim Var

Assassin’s Creed Serisinde İndirim Var

Assasin's Creed serisi %30 ila %75 arası değişen indirimler ile oyun severleri bekliyor.
Assasin's Creed serisi %30 ila %75 arası değişen indirimler ile oyun severleri bekliyor.
Assasin's Creed serisi %30 ila %75 arası değişen indirimler ile oyun severleri bekliyor.
Assasin’s Creed serisi %30 ila %75 arası değişen indirimler ile oyun severleri bekliyor.

Gamersgate sitesinde başlayan Assassin’s Creed indirim günleri sevenleri tarafından kaçırılmayacak fırsatlarla dolu.

Playstation 3 ve Xbox 360 için ay sonunda çıkacak olan Assassin’s Creed 3, PC severlerle 20 Kasım’da buluşacak. O zamana kadar konsolu olmayan Assassin’s Creed severler internette ki ön sipariş indirimlerini takip ediyorlar.

Gamersgate sitesi, tüm Assassin’s Creed serisi için özel indirim günlerini başlattı. 18-21 Ekim tarihleri arasında tüm seri %30 ila %75 arasında indirimli satışa çıktı. Kullanıcılar aldıkları oyunların yanı sıra, site içerisinde kullanabilecekleri Blue Coins ile bedavaya yeni oyunlar alabiliyorlar.

Assassin’s Creed 3’ün normal versiyonu 49.95 Dolara ön siparişe çıkarken, Deluxe Edition hali 64.99 Dolardan alıcı bulacak. Deluxe Edition’un normal versiyonunda farkı ise oyuncuya bir kaç ekstra oyun içeriği kazandırması.

Deluxe Edition’da Lost Mayan Ruins, Ghost of War, and A Dangerous Secret adlı 3 ek single-player görevi mevcut. Ayrıca Single-Player’da oynanabilecek Captain of the Aquila ve Colonial Assassin adlı iki karakter oyuncuya veriliyor. Multi-Player’da oynanabilecek Redcoat ve Sharpshooter karakterleri de Deluxe Edition sahiplerine gelen ekstra içerikler arasında.

Sizde Gamersgate’in sağladığı Assassin’s Creed indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.