Anasayfa Haber Google Maps’e 25 Milyon Binanın Taslağı Eklendi

Google Maps’e 25 Milyon Binanın Taslağı Eklendi

Google Maps, 25 Milyon bina taslağı ile kapsama alanını genişletiyor.
Google Maps, 25 Milyon bina taslağı ile kapsama alanını genişletiyor.

Google Maps uygulamasına ABD’de bulunan 25 Milyon binanın taslağı eklendi.

Google’ı durdurabilene aşk olsun. Firma yollar, parklar ve hatta denizlerin altına soktuğu Google Maps özelliğine bina taslaklarını da ekliyor. PC’den olduğu kadar mobil cihazlardan da görülen uygulamaya ABD’de bulunan 25 Milyon binanın taslağı eklendi.

Houston, Los Angeles, Chicago, Miami ve San Francisco gibi şehirlerde bulunan milyonlarca binanın taslağı kullanıcılar tarafından incelenebiliyor. Taslaklar binaların yüksekliklerini de içeriyor. Google’ın resmi blogunda yaptığı açıklamada Google Maps uygulamasını olabilecek en kapsamlı hale getirmeye çalıştıklarını belirttiler.

Houston, Texas'ta bulunan Parkway Place Healtcare Center hastanesinin taslağı yeni güncelleme ile Google Maps'e eklenen binalardan sadece biri.
Houston, Texas’ta bulunan Parkway Place Healtcare Center hastanesinin taslağı yeni güncelleme ile Google Maps’e eklenen binalardan sadece biri.

Eric Schmidt verdiği bir röportajda ” Apple, haritaların ne kadar zor olduğunu öğrendi. Biz çalışmalarımıza milyonlarca dolar harcıyoruz. Uydu, uçak ve araç çekimlerinden faydalanıyoruz. Bu sebeple alanımızda ki en iyi ürünü ortaya koyuyoruz ” sözlerine yer vererek Google Maps’e ne kadar güvendiklerini belirtti.