Anasayfa Oyun Rockstar Games, GTA V için Fikirlerinizi Bekliyor!

Rockstar Games, GTA V için Fikirlerinizi Bekliyor!

Grand Theft Auto V; Belki de şu an ki neslin son bombası olacak. Oyunun geliştirilme aşaması henüz sürerken, Rockstar Games, resmi blog sayfasında yaptığı açıklamasında ile sizlerden GTA V hakkında fikirlerini duymak istedi.

Elbette ki oyunun tamamı ile ilgili değil ancak oyunun çoklu oyuncu modu ve “Crew” sistemi ile ilgili görüşlerinizi söyleyebilirsiniz. Max Payne 3’ün de çoklu oyuncu modunda kullanılan Crew sistemi, size kendi ekibinizi (ya da çetenizi) kurma imkanı sağlıyor.

Rockstar yaptığı açıklamada; “GTA V ile meşgul olduğumuz şu günlerde, Crew sistemi ile geri dönüşlerinizi, eleştirilerinizi ve fikirlerinizi duyma fırsatını değerlendirmek istedik.” dedi ve ekledi; “Çoklu oyuncu modu içinde bulunan Crew için yeni yönetme ve üye kabulü fikirlerinizi, Social Club Crew sayfaları ve liderlik tabloları hakkındaki görüşlerinizi ve Max Payne 3’ün sisteminde beğendiğiniz ve hoşunuza gitmeyen noktaları duymak isteriz.”

Rockstar sözlerini, “Özellikle mevcut Crew elemanları ve liderlerinin görüş bildirmesi, bizim de çoklu oyuncu modunu daha eğlenceli hale getirmemiz için önemli.” diyerek bitirdi.

GTA V ile ilgili her şeyi ince ince planlayan ancak Crew sistemini bizim isteğimiz doğrultusunda şekillendirecek düşünceli yapımcı Rockstar’a [email protected] adresini kullanmak suretiyle düşüncelerinizi iletebilirsiniz. Resmi Facebook sayfası da iş görebilir… Kim bilir, belki de fikrinizle çoklu oyuncu modları arasında bir devrim yapabilirsiniz?

Grand Theft Auto V’in ilk resmi fragmanının altyazılı versiyonunu aşağıdan izleyebilirsiniz: