Anasayfa Haber ASUS Yeni Windows 8 Tablet ve Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

ASUS Yeni Windows 8 Tablet ve Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

ASUS Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras
ASUS Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras
ASUS Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras
ASUS Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras

ASUS son teknolojiyle ürettiği yeni ürünlerini, 31 Ekim Çarşamba günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlediği bir etkinlikle tanıttı. Kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek Windows 8 ile uyumlu olan bu cihazlar, ASUS dünyasının sunduğu yeni fırsatları gözler önüne seriyor…

ASUS, 31 Ekim tarihinde  Beşiktaş’taki Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlediği lansman partisiyle yeni Windows 8 cihazlarının tanıtımını yaptı. Konuklar eğlenceli bir parti ambiyansında Taichi 21, UX31A touch, TF610, TF810C, Transformer Book, AIO ET2700, S400CA ve X202E cihazları deneme fırsatı buldular.

ASUS TAICHI çift dokunmatik ekranıyla dikkat çekti
ASUS TAICHI çift dokunmatik ekranıyla dikkat çekti

Dizüstü ile tablet bilgisayarın olağanüstü bir füzyonu olan ASUS TAICHI, sadece bir dokunuşla ister incecik bir tablete isterse de çok fonksiyonlu bir dizüstü bilgisayara dönüşüyor. UX31A touch ise incecik olmasının yanı sıra 5GHz’lik hızı ve uzun pil ömrüyle ASUS’un Zenbook kültürünü mükemmelen yansıtıyor. VivoTab sınıfının iki yeni üyesi TF610 ile TF810 ilk kez geçtiğimiz haziran ayında Computex Fuarı’nda görücüye çıktı ve ayrılabilir QWERTY klavyeleri ve yüksek çözünürlüklü ekranlarıyla mobiliteyi son teknolojiyle buluşturuyor. Dünyanın ilk dönüştürülebilen dizüstü bilgisayarı olan Transformer Book’ta kullanıcılar yalnızca ekranı değiştirerek dizüstü bilgisayarı tablete dönüştürebiliyorlar. ASUS X202E ve S400CA VivoBook’lar ise gelişmiş bilgi-işlem ve multimedya kullanımıyla, sezgisel deneyimleri en uç noktada yaşatıyor.

ASUS Hakkında

Dünyanın en iyi 3 dizüstü bilgisayar sağlayıcısından biri olmasının yanı sıra dünyanın en çok satan ve en çok ödül kazanmış anakartlarının üreticisi ASUS, yeni dijital çağa yön veren bir şirkettir. Anakart, ekran kartı, optik sürücü, monitör, masaüstü, Eee Box ve hepsi bir arada bilgisayarlar, dizüstü, netbook, tablet bilgisayar, sunucu, multimedya ve kablosuz çözümler, ağ aygıtları ve cep telefonlarını kapsayan ASUS tasarımları ve ürünleri, geniş portföyü ile bugünün dijital evlerinin, ofislerinin ve bireylerinin ihtiyaçlarını tamamıyla karşılamaktadır. Gücünü yenilikten alan ve kaliteden ödün vermeyen ASUS, bilgisayar endüstrisinde devrim yaratan Eee PC™ ile 2011 yılında 3.886 adet ödül kazanmıştır. Dünya çapında 11 binden fazla personeli ve 3100 mühendisten oluşan birinci sınıf AR-GE ekibiyle ASUS 2011 yılında yaklaşık 11.9 milyar dolar gelir elde etmiştir.