Anasayfa Haber Çift Ekranlı ASUS TAICHI: Hem Tablet, Hem Dizüstü!

Çift Ekranlı ASUS TAICHI: Hem Tablet, Hem Dizüstü!

ASUS TAICHI Çift dokunmatik ekranı ve Wİndows 8 işletim sistemiyle son derece esnek...
ASUS TAICHI Çift dokunmatik ekranı ve Wİndows 8 işletim sistemiyle son derece esnek...

ASUS TAICHI Çift dokunmatik ekranı ve Wİndows 8 işletim sistemiyle son derece esnek...
ASUS TAICHI Çift dokunmatik ekranı ve Wİndows 8 işletim sistemiyle son derece esnek…

Hem önü, hem de arkası ekran: ASUS TAICHI Türkiye’de tanıtıldı. İşte yeni tablet-dizüstü bilgisayar birleşimi TAICHI…

Sadece bir dokunuşla incecik çoklu dokunmatik tablet ile tam donanımlı Ultrabook™ arasında geçiş yapabilen TAICHI, benzersiz bir mobil esneklik sergiliyor…

ASUS, benzersiz bir mobil esneklik sağlayan yenilikçi sırt-sırta çift-ekran tasarımıyla şık ve zarif bir Ultrabook™ olan TAICHI’yi tanıttı. TAICHI güçlü bir Intel® Core™ dört-çekirdekli işlemci ve iki sırt-sırta Full HD ekran özelliklerine sahip; böylece bilgiler heyecan verici yeni biçimlerde paylaşılabiliyor ve tüm bunlar yalnızca 3 mm kalınlığında ve 1,25 kg ağırlığında kavisli, zarif bir profilde gerçekleşiyor.

ASUS TAICHI Yandan görünümde de farkedileceği üzere son derece ince
ASUS TAICHI Yandan görünümde de farkedileceği üzere son derece ince

Tek bir çarpıcı tasarım içinde dizüstü ve tablet bilgisayar bir arada!

Eşsiz çift-ekran tasarımı ve çarpıcı siyah-ayna mükemmelliğiyle ASUS TAICHI™ hem çoklu dokunmatik tablet hem de Ultrabook™ için en iyi özellikleri bir araya getiriyor – üstelik sadece bir parmak dokunuşuyla rahatça bu ikisinden birine dönüşebiliyor. Kapağı açıkken TAICHI, Full HD ekran, arkadan aydınlatmalı klavye ve çoklu dokunmatik touchpad ile en zorlu görevleri rahatça başarmayı sağlayan güçlü bir Ultrabook™. Kapağı kapalıyken ise TAICHI, hareket halindeyken sezgisel kullanımı kolaylaştıran Full HD çoklu dokunmatik bir ekrana sahip hafif bir tablete dönüşüyor.

Çift ekran, bilgiyi paylaşmanın yeni heyecan verici yolu

TAICHI’nin sırt-sırta çifte-ekranı, hem eşzamanlı hem de bağımsız olarak bilgi paylaşmanın, multimedyanın keyfini çıkarmanın ve uygulamalarla çalışmanın heyecan verici, yeni bir yolu. Kapak açıkken ve her iki ekran da dik konumdayken TAICHI bir sunumu veya filmi her iki tarafındaki izleyicilerle de paylaşarak cüsseli bir projektör ya da hantal bir harici ekran ihtiyacını ortadan kaldırıyor. IPS ekran teknolojisi ayrıca muhteşem netlik için son derece kesin renk gösterimi ve 178 derece genişliğindeki görüş açısıyla her iki ekrandaki görüntünün mükemmel görünmesini sağlıyor. TAICHI ayrıca verimlilik ve yaratıcı uygulamalar için nokta atışı yapabilen kopya kalemi de içeriyor.

Muhteşem sesin yanı sıra en yüksek kalitede özellikler

ASUS TAICHI™ güçlü bir 4GB bellek ile Intel® Core™ dört-çekirdek i7 veya çift-çekirdek i5 işlemci, Intel® HD 4000 ekran kartı ve tercihe bağlı olarak son derece hızlı 128GB veya 256GB SSD depolama alanı içeriyor. Intel® WiDi ve Bluetooth 4.0 ile çift-bant Wi-Fi, yüksek performanslı kablosuz bağlantı sunarken, iki USB 3.0 port son model harici depolama aygıtlarını ve hızlı mobil cihaz şarjını tümüyle destekliyor.

Bang&Olufsen ICEpower® ile geliştirilen ASUS SonicMaster teknolojisi, TAICHI üzerinde her türden dinleme materyali için olağanüstü bir ses kalitesi sağlıyor. TAICHI ayrıca 1080p Full HD video kaydı yapan 5-megapiksel otomatik-odaklı kamera ve ikinci bir 720p HD video kameranın yanı sıra, zorlu ortamlarda kristal netliğinde görüntülü sohbet için gürültü-gideren ardışık mikrofon ve 5 saatlik pil ömrüne de sahip (Wi-Fi internet taraması ile ölçülmüştür).

ASUS TAICHI çift dokunmatik ekranıyla dikkat çekti
ASUS TAICHI çift dokunmatik ekranıyla dikkat çekti