Anasayfa Haber ASUS İnternet Sitesi Yenileniyor

ASUS İnternet Sitesi Yenileniyor

ASUS'un yeni internet sitesi
ASUS'un yeni internet sitesi

Teknoloji devi ASUS sadece ürün gamını değil, internet sitesini de yeniliyor. İşte yeni sitenin tasarım farkları ve ilk görüntüler…

ASUS’un internet sitesi yenileniyor. Yeni ürünlerini tanıtan ve yeni bir yıla hazırlanan teknoloji devi ASUS, internet sitesini de yeniden tasarladı. İlk kez ve sadece Technopat’ta bulabileceğiniz haberde henüz kullanıma girmeyen sitenin detaylarını ve görsellerini sizinle paylaşıyoruz.

Yeni tasarımda dikkati çeken temel özellikler ürünlerin çok daha iyi kategorize edilmiş olması. Ürün kategorilerine Products yani Ürünler ASUS logosunun hemen yanında yer alıyor. Bu menü açıldığında sırasıyla karşımıza dizüstü bilgisayarlar ve Ultrabook’lar çıkıyor. Bu kategori altındaki seçenekler hepsi, ince ve hafif, multimedya, oyun, günlük kullanım ve özel sürüm olarak dikkat çekiyor. ASUS’un dizüstü bilgisayar ve Ultrabook’ları en başa koyması, hemen ardından da tablet ve mobil kategorilerinin gelmesi yeni ürün portföyüne baktığımızda hiç de şaşırtıcı değil.

ASUS'un yeni ürün kategorizasyonu bütün ürünleri göz önüne seriyor
ASUS’un yeni ürün kategorizasyonu bütün ürünleri göz önüne seriyor

Tablet ve mobil ürünlere baktığımızda hepsi, Nexus, Slate, Slider Pad, Transformer Pad ve PadFone kategorilerini görüyoruz. Nexus, burada ASUS’un Google ile ortak çalışmalara önem verdiğini gösteriyor.

Masaüstü bilgisayarlar ve hepsi bir arada PC’ler (AIO) altında ise All-in-One PC, masaüstü, Eee Box ve Barebone kategorileri yer alıyor.

Monitörler, projeksiyonlar da LED, IPS, 3D ve oyuncu ürünleri, profesyonel ürünler ve TV’ler olarak ayrılmış durumda.

ASUS’un en çok pazar payına sahip olduğu anakar kategorisine geldiğimizde Intel, AMD yonga setli ürünlerin yanında ROG (Republic of Gamers) ve TUF (The Ultimate Force) serilerinin özel alt kategorileri bulunuyor.

ROG, ekran kartları altında da AMD ve NVIDIA’nın yanında özel bir yere sahip.

ASUS’un yeni tanınmaya başlayan ses kartları, multimedya ürünleri ve optik sürücüleri, bunun ardından da piyasada bizi şaşırtan özelliklerle iyi bir çıkış yakalayan ağ ürünlerinin en son kategoriler olduğunu görüyoruz. Kablosuz Router’lar, NAS ürünleri, kablolu ağ ürünleri ile aslında ASUS’un ağ ürünleri altında pek çok farklı kategorisi ve ürünü bulunduğu burada siteye giren her kullanıcı tarafından görülebilecek.

ASUS'un yeni sitesinde ticari kategori ayrı konumlandırılıyor
ASUS’un yeni sitesinde ticari kategori ayrı konumlandırılıyor

Commercial yani ticari kategorisinde ise son tüketiciye değil, kurumsal müşterilere yönelik taşınabilir ve masaüstü bilgisayarlar, sunucular, ekran ve projeksiyon cihazları yer alıyor.

ASUS'un yeni sitesinde ürün kıyaslamanın yeri daha göz önüne alınmış
ASUS’un yeni sitesinde ürün kıyaslamanın yeri daha göz önüne alınmış

En önemli yenilikler arasında ise ürün detayları sayfasında yer alan, ekranın en üstünde konumlandırılmış olan en son bakılan ürünler ve karşılaştırma listesi bulunuyor. ASUS’un mevcut sitesinde son derece silik bir şekilde konumlandırılmış bu kısım, göz önüne çıkartılmış. Site geneline siyah, gri ve mavi tonlar hakimken, ürün sayfasında yine beyaz arkaplan ve alıştığımız ferahlık hakim.

Yeni ASUS internet sitesinin ne zaman kullanıma gireceğine yönelik bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak çok yakında tamamlanıp hizmete girmesini bekliyoruz. ASUS resmi sitesine ulaşmak için tıklayın…