Anasayfa Haber Motorola Droid Razr M İçin Jelly Bean Güncellemesi

Motorola Droid Razr M İçin Jelly Bean Güncellemesi

Motorola, Droid Razr M kullanıcılarına Android 4.1, nam-ı değer Jelly Bean güncelleme müjdesi verdi.

ABD merkezli, dünya çapında önemli bir mobil cihaz markası olan Motorola, Droid Razr M modeli için Jelly Bean güncellemesini resmi olarak duyurdu. Cuma günü resmi site üzerinden duyurulan haberde, çok yakın bir süre içerisinde Razr M için güncelleme paketi kullanıcılara sunulacak.

Google tarafından hazırlanan Android 4.1 Jelly Bean’in son sürümü 254.1 MB büyüklüğünde ve internet bağlantısına göre 30 dakikalık bir indirme süresi tanıyor. Yaklaşık olarak 15-20 dakikalık güncelleme süresi içerisinde kullanıcı gelen arama ve mesajları kontrol edemeyecek. Ancak güncelleme bittiğinde, Jelly Bean için sunulan tüm hizmetlerden yararlanabilecek.

Güncelleme sayesinde Droid Razr M, Google Now, Voice Search gibi uygulamaların yanı sıra özel elektronik asistanına sahip olacak. Yani işletim sistemi içerisinde ki yazılım kullanıcıya önemli toplantılarını hatırlatacak, takvimini düzenlemesinin yanı sıra yolun sıkışıklığı hakkında da bilgi verecek. Güncelleme ile Razr M kullanıcısı Android Beam’den de faydalanabilecek. Android Beam ile fotoğraf paylaşmak, ses komutu ile yazı yazmak mümkün.

Halen en çok tercih edilen telefon markalarından biri olmasına karşın, akıllı telefon marketinde gittikçe güç kaybeden Motorola, müşterileri ile araları iyi tutmaya çalışıyor.