Anasayfa Oyun MARVEL: AVENGERS ALLIANCE Artık Türkçe!

MARVEL: AVENGERS ALLIANCE Artık Türkçe!

  Marvel’in ikonik karakterlerine dayanan ilk sosyal oyunda Iron Man, Thor, Kaptan Amerika, Hulk, Örümcek Adam ve onlarca başka kahraman yer alıyor.

Marvel Entertainment ile Disney Interactive, Marvel’ın ikonik karakterlerine dayanan ilk sosyal oyun Marvel: Avengers Alliance’ın artık Facebook’tan Türkçe yayınlanmaya başladığını duyurdular. Playdom tarafından geliştirilen Marvel: Avengers Alliance’da onlarca Marvel Süper Kahramanı ve Süper Kötü Adamıyla birlikte bir savaş RPG deneyimi oyuncuların beğenisine sunuluyor ve bu sosyal oyun için hazırlanan yepyeni prodüksiyon değeriyle interaktiflik standatları yeniden belirleniyor.

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan & Kıbıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan konuyla ilgili olarak: “Marvel: Avengers Alliance’ın tümüyle yerelleştirilmiş versiyonunun Facebook’ta sunulması Türkiye genelindeki süper-kahraman hayranlarına sevdikleri karakterlerle daha yakından ilgilenebilmeleri için yeni fırsatlar sunmayı hedefliyoruz” dedi.

SÜPER TAKIM GÖREV BAŞINDA!

Marvel Oyun Yapımlarından Sorumlu Başkan Yardmcısı TQ Jefferson, “Burada yepyeni bir alana girmekten ve Playdom’la işbirliği içinde ‘Marvel Süper Kahramanları’nın yer aldığı ilk taktik sıra-tabanlı Facebook oyununu hazırlamaktan heyecan duyuyoruz” demektedir. “Marvel: Avengers Alliance ilgi çekici bir hikâyeyle ve Marvel’in bir numaralı süper takımı Yenilmezler’in efsanevi savaşlarda diğer kahramanlarımıza öncülük etmesiyle, hayranlarımızı ve oyunseverleri daha önce hiç olmayan bir şekilde oyuna dahil ediyor. Marvel oyunlarının geleceği işte şimdi başlıyor.”

En ikonik Marvel karakterlerinin onlarcasının yer aldığı ve tümüyle yerelleştirilen Marvel: Avengers Alliance Türk oyunseverlere diğer tüm sosyal oyunların aksine, sıra tabanlı dövüş deneyimi sunuyor. Oyuncular  Iron Man, Thor, Kaptan Amerika, Hulk, Hawkeye, Black Widow ve başka pek çokları da dahil; Marvel’ın önde gelen karakterlerini seçebilecekler. Kahramanlarının eşsiz yeteneklerinin ortaya çıkarabilecek ve yetenekleri özelleştirebilecekler. oyuncular Ayrıca kendi aralarındaki  dövüşlerde birbirleriyle boy ölçüşüp sosyal grafiklerini süper güçlü hesaplaşmalara davet edebilecekler.

GALAKSİ ÇAPINDA FACİA!

Marvel: Avengers Alliance,  The Pulse olarak bilinen galaksi çapında bir afet sonrasında geçiyor. The Pulse sonucunda Manhattan Marvel’ın en ölümcül ‘Süper Kötüler’inin saldırılarına açık hale geliyor. Oyuncular Marvel Universe’ün gizli casusluk ve barışı koruma örgütü S.H.I.E.L.D. saflarına katılıp New York’u Loki, Doktor Doom ve Magneto gibi düşmanların yanısıra, Hydra ve AIM gibi sinsi suç örgütlerinin pençelerinden kurtarmak üzere bir araya geliyor ve Süper Kahraman takımlarına liderlik ediyorlar.

Marvel: Avengers Alliance önümüzdeki aylarda yeni içerik sürümleriyle zenginleşmeye devam edecek. Oyunculara sunulacak yeni misyonlar ve hikâyeler, ek Süper Kahramanlar ve daha gelişmiş yeteneklerin yanısıra yeni araçlar, silahlar, güçler ve kostümlerin kilitlerini açıp satın alabilecekler.

Sosyal oyun meraklıları ve Marvel hayranları S.H.I.E.L.D.’e katılıp serüvene derhal başlayabilirler: http://www.facebook.com/avengersalliance.