Anasayfa Haber Nintendo Wii İçin Youtube Uygulaması

Nintendo Wii İçin Youtube Uygulaması

Nintendo Wii Youtube Uygulaması, sonunda çıktı.
Nintendo Wii Youtube Uygulaması, sonunda çıktı.
Nintendo Wii'ye çıkan yeni uygulama ile Youtube'da bulunan her şey yapılabiliyor.
Nintendo Wii’ye çıkan yeni uygulama ile Youtube’da bulunan her şey yapılabiliyor.

Nintendo Wii kullanıcıları sonunda çok bekledikleri Youtube uygulamasına kavuştu.

PS3 ve Xbox 360 kullanıcıları için olan ancak bir türlü Nintendo Wii için gelmeyen Youtube uygulaması sonunda çıktı. Dev ekrandan canlı maçları izlemek ya da oyun incelemelerine bakmak, bir kısım konsol kullanıcısı için tam bir tutku. Artık Nintendo Wii kullanıcıları da bu tutkuyu yaşayabilecek.

Bu hafta içerisinde çıkan uygulamayı Youtube ilk ağızdan duyurdu. Nintendo Wii için resmi Youtube uygulaması şu an için sadece ABD için geçerli. Ancak gelecek aylarda bir çok ülkede de kullanıma sunulacak. Nintendo Wii Shop Channel’dan indirilen uygulama sadece dev ekranlarda, Wii Remote desteği ile çalışabiliyor.

Önceden Youtube üyeliği olan kullanıcılar, uygulama üzerinden bunu aktif edebiliyorlar. Böylece takip ettikleri kanallara rahatlıkla ulaşma imkanları var. Nintendo Wii uygulaması ile Youtube’a yapılabilecek her şey yapılabiliyor: Canlı yayınlar, kısa videolar izlemek, müzik videolarına bakmak, oyun tanıtımlarını incelemek vb. Ayrıca Youtube’da bulunan film kiralama opsiyonu ile Netflix’e bir alternatif gelmiş oluyor.

Technopat YouTube Kanalı’na abone olun, en yeni video incelemeleri ve rehberleri kaçırmayın! Tıklayın…