Anasayfa Haber iPhone 5 Apple Güvencesiyle 14 Aralık’ta Türkiye’de Satışa Sunuluyor

iPhone 5 Apple Güvencesiyle 14 Aralık’ta Türkiye’de Satışa Sunuluyor

iPhone 5, 14 Aralık'tan itibaren Apple'ın resmi sitesi üzerinden satın alınabilecek.
iPhone 5, 14 Aralık'tan itibaren Apple'ın resmi sitesi üzerinden satın alınabilecek.
iPhone 5, 14 Aralık'tan itibaren Apple'ın resmi sitesi üzerinden satın alınabilecek.
iPhone 5, 14 Aralık’tan itibaren Apple’ın resmi sitesi üzerinden satın alınabilecek.

Apple’ın amiral telefonu iPhone 5, 5 Aralık’ta Güney Kore pazarının ardından 50 ülkeye daha sunulacak.

iPhone 5’in yeni partisi bu ay içerisinde tüm dünyaya yayılacak. iOS işletim sistemli amiral telefon 5 Aralık’ta Güney Kore pazarına girdikten sonra 50 ülkeye daha sunulacak.

Şu an için iPhone 5 47 ülkede Apple güvencesi ile resmi olarak satışta bulunuyor. Geçtiğimiz ay yaşanan stok sıkıntısından dolayı yeni bir partinin geleceği açıklanmıştı. Bu parti ile beraber iPhone 5 dünyanın birçok ülkesine resmi olarak giriş yapacak.

iPhone 5 Güney Kore’yi takiben 14 Aralık’tan sonra peyderpey şu ülkelere dağıtılacak: Arnavutluk, Antigua ve Barbuda Adası, Ermenistan, Bahamalar, Bahreyn, Bolviya, Brezilya, Şişi, Çin, Kosta Rika, Kıbrıs, Ekvador, Endonezya, İsrail, Jamaika, Jordan, Kuveyt, Makedonya, Malezya, Moldova, Karadağ, Panama, Paraguay, Filipinler, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Tayvan, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve Venezuela.

21 Aralık’ta ise Barbados, Kamerun, Botsvana, Orta Afrika Cumhuriyeti, Mısır, Gine, Fildişi Sahilleri, Kenya, Madagaskar, Mali, Morityus, Fas, Nijer, Senehal, St. Kitts, St. Lucia, St. Vincent ve Grenadines, Tunus, Uganda ve Vietnam ülkelerine giriş yapacak.

iPhone 5 ülkemize üçüncü parti firmalar tarafından satışa sunulmuştu. 14 Aralık’tan itibaren telefon, Apple’ın resmi sitesi üzerinden satın alınabilecek. Türkçe destekli resmi sitede iPhone 5 için Çok Yakında ibaresi bulunuyor.