Anasayfa Haber Bu Yıl Sosyal Medya’da Ne Yaptın?

Bu Yıl Sosyal Medya’da Ne Yaptın?

Facebook'un yeni özelliği sayesinde 2012 yılına eğlenceli bir bakış atmak mümkün.
Facebook'un yeni özelliği sayesinde 2012 yılına eğlenceli bir bakış atmak mümkün.
Facebook'un yeni özelliği sayesinde 2012 yılına eğlenceli bir bakış atmak mümkün.
Facebook’un yeni özelliği sayesinde 2012 yılına eğlenceli bir bakış atmak mümkün.

Facebook ve Twitter’ın sunduğu yeni özellik sayesinde kullanıcılar 1 yıl içerisinde paylaştıklarını görebiliyor.

Facebook, Twitter, Google ve Yahoo gibi internet üzerinden insanlara sosyal medya hizmeti veren kuruluşlar, 2012 yılı içerisinde yaşadıklarını takipçileriyle paylaşıyor. Şimdi Facebook ve Twitter’ın sunduğu özellikler sayesinde, bu sefer takipçiler ne yaptıklarını görebilecek.

2013 yılına sayılı günler kala Facebook ve Twitter, kullanıcıların bir yıl boyunca yaşadığı önemli anları listeleyecek bir program sundu.

Facebook’un Year in Review adını koyduğu program oldukça hızlı çalışıyor. Kullanıcının sadece Year in Review sayfasına tıklaması yeterli. Sonrasında 2012 yılı içerisinde ön plana çıkan fotoğraflar, paylaşımlar ve yorumlar listeleniyor. Ayrıca bu liste Facebook üzerinden paylaşılabiliyor.

Twitter ise Vizify ile ortak bir çalışmaya girdi. Twitter kullanıcısının, Vizify sitesine giderek sadece e-mail adresini girmesi yeterli. Sonrasında bir yıl boyunca attığı dikkat çeken tweetler sıralanmaya başlıyor. En çok paylaşılanlar, takipçiler ile geçen önemli konuşmalar ve en sıkı takipçiler birbir ortaya dökülüyor.

Verdiğimiz linklere tıklayarak Facebook ve Twitter üzerinde, 2012 yılınıza hızlı bir bakış yapabilirsiniz.