Anasayfa Mobil GTA Vice City 10 Year Anniversary Artık Türkçe!

GTA Vice City 10 Year Anniversary Artık Türkçe!

Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto Vice City

VCSS00
Merhabalar,

Bu sene 10. yılını kutlayan GTA Vice City, 06 Kasım’da iOS için çıkışını yapmıştı. Duyurunun yapıldığı ilk günden beri Technopat olarak tüm gelişmeleri size aktardık ve aktarmaya da devam edeceğiz. Tabii ki yılların mod yapımcısı olarak ve buradaki editorlüğümü de birbirine katarak, iki gün önce ise 10. yılına özel olarak Android sürümüne çıkışını gerçekleştiren Grand Theft Auto Vice City‘i, 2 gün boyunca Oğuz Gürsel ile gecemi gündüzüme katarak, Oğuz Gürsel‘in 10 sene önce PC için piyasaya sunduğu yamayı mobile beraberce aktardık ve düzenlemelerde bulunduk. Ayrıca GTA Vice City‘nin yeniliği gibi bizde çeviri 10. yıla özel olarak yeniledik. Dokunmatik ekranlara göre hazır hale getirdik.

GTA Vice City’i bu Türkçe eklenti ile android cihazlarda anlama sıkıntısı çekmeden rahatlıkla keyfinize bakabilirsiniz. iOS için gelişmelerde kısa zamanda tamamlanacaktır.

Arşiv içindeki GTA Vice City 10 Year Anniversary Türkçe v1.2.apk dosyasını android işletim sisteminize atıp ve bilinen kurulumu tamamlamak yeterli oluyor ama öncelikle oyunun asıl sürümü sizde kurulu olmalıdır. Tüm ayrıntılar, indirme linki, 10. yıla özel notlarımız için buraya tıklayarak benim kişisel adresimden ulaşabilirsiniz.

Technopat forumumuzda ise yama ve oyunlarla ilgili tüm sorularınızı bana sormaya devam edebilirsiniz.
Saygılarımla.
Tayfun Kumaş (TayfunKey)

VCSS0
VCSS1
VCSS3
Screenshot_2012-12-14-21-51-18
VCSS10
VCSS4