Anasayfa Haber Galaxy Note’a Android Jelly Bean Güncellemesi Geliyor

Galaxy Note’a Android Jelly Bean Güncellemesi Geliyor

Samsung Galaxy Note' Jelly Bean güncellemesi geliyor.
Samsung Galaxy Note' Jelly Bean güncellemesi geliyor.
Samsung Galaxy Note'a Jelly Bean güncellemesi geliyor.
Samsung Galaxy Note’a Jelly Bean güncellemesi geliyor.

Samsung’un oldukça beğenilen Galaxy Note cihazına Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi geliyor.

Samsung’un resmi açıklamasına göre Galaxy Note’un Android 4.1 Jelly Bean güncellemesine nelerin dahil olduğu belirlendi. Note 2’de bulunan Premium Suite özelliği başta olmak üzere birçok yenilik geliyor.

Galaxy Note kullanıcıları ekranı bölerek uygulamalarını kontrol edebilecekler. Ayrıca dileyen kullanıcılar iki programı aynı anda kullanabilecek. Note 2’de kullanılan Easy Clip de kullanıcılara sunulacak. Photo Note ve Photo Frame güncellenen özellikler arasında.

Note ile fotoğraf çekimleri de daha eğlenceli hale gelicek. Kullanıcılara sunulacak yeni efektler ve şablonlar sayesinde fotoğraflara filtreleme uygulanabilecek. Paper Artist programı da ön yükleme olarak gelecek. Popup Video ve Popup Browser da bu paketin içerisine dahil olan programlardan.

Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi ile birlikte birçok yeni özellikte sunulacak. Google Now ve Project Butter UI programları ön plana çıkan uygulamalar. Jelly Bean/Premium Suite güncellemesine kadar bu özelliklerin ne kadar kullanışlı olacağı bilinmiyor.