Anasayfa Haber 2012’nin En Çok İndirilenleri

2012’nin En Çok İndirilenleri

En çok indirilen Torrent linkleri açıklandı.
En çok indirilen Torrent linkleri açıklandı.
En çok indirilen Torrent linkleri açıklandı.
En çok indirilen Torrent linkleri açıklandı.

TorrentFreaks’in istatistiklerine göre en çok indirilen torrent linkleri açıklandı.

Korsan video paylaşımı internetin bir gerçeği. Torrent sitelerine kolayca ulaşılabiliyor. Dizi, film, oyun ve albüm paylaşımı en çok tıklananlar arasında geliyor.

TorrentFreaks, 2012 yılı için en çok indirilenleri listeledi. Listenin başında dizi ve filmler bulunuyor. HBO’nun ödüllü ve çok beğenilen dizisi Game of Thrones’in sadece bir bölümü 4.3 Milyon kere indirildiği açıklandı.

2012 yılı itibariyle dizilere olan ilgi daha çok arttı. Birçok TV kanalı dizileri online olarak yayınlamasına rağmen kullanıcılar bu programları bilgisayarlarına indirmeyi tercih ediyor. Bunda yayın akışı ve ulaşım problemlerinin etkisi büyük.

Film listesindeyse Project X’in 9 Milyon kere indirildiği açıklandı. Mission: Impossible – Ghost Protocol ve Dark Knight Rises, en çok indirilen 3 film arasında bulunuyor. İlk 10 arasında Hunger Games ve James Bond’un son filmi Skyfall da göze çarpıyor.

En çok indirilen diğer linkler ise Dexter, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Breaking Bad, The Avengers ve Sherlock Homes: A Game of Shadows. HBO ve CBS kanallarının dizileri listede fazlasıyla bulunuyor.