Anasayfa Haber Taşıt TV Yayın Hayatına Başladı

Taşıt TV Yayın Hayatına Başladı

Taşıt TV
Taşıt TV
Taşıt TV
Taşıt TV

Sosyal otomotiv yayını Taşıt TV yayın hayatına başladı. İşte otomotiv ve araç tutkusunun yeni adresi Taşıt TV’nin içeriği, özellikleri ve adresi…

Taşıt TV kadrosu için çocukluktan beri süre gelen araba tutkusu internet ile buluştu. Son yıllarda popüler olan video paylaşım siteleri arasına katılan Taşıt TV araç tutkunlarının hizmetinde, www.tasit.tv adresinde yayın hayatına başlayan yeni bir girişim olarak dikkat çekiyor.

Önümüzdeki yıllarda araç firmalarının dikkatini çekmeyi hedefleyen Taşıt TV’de her marka ve model otomobilin iç, dış tasarım, motor, güvenlik ve bagaj olarak özelliklerinin tanıtımı 7.5 dakika ve 10 dakika arasında videolar ile gerçekleştiriliyor.

 

Taşıt.tv’nin detaylı olarak videolarını çektiği araçların dışında, başkalarına ait sosyal paylaşım sitelerinde de bulunan içerikleri de görmeniz mümkün. İnternet üzerinde bulunan geniş araç videoları içeriği içerisinden seçilen en iyi videolar Taşıt TV’de yer buluyor. Sadece otomobiller ile yetinmeyen Taşıt TV’de  ticari araçlar, deniz araçları, 4×4 araçlar ve ekstra videolara da ulaşmak mümkün.

Autoshow fuarından yaklaşık 30 farklı modelin ayrıntılı videolarını ve daha fazlasını tasit.tv adresinden bulabilirsiniz. Facebook ile giriş yaparak yorum ve beğeni yapabildiğiniz bir alana sahip olan taşıt.tv’de şuan 200’ün üzerinde taşıt bulunuyor. Genişleyen içeriğiyle Taşıt TV’yi seyretmek için tıklayın…