Anasayfa Haber TP-LINK’ten yüksek çekim gücü: TL-WN8200ND USB adaptör

TP-LINK’ten yüksek çekim gücü: TL-WN8200ND USB adaptör

TP-Link TL-WN8200ND TP-LINK TL-WN8200ND USB adaptör, daha uzun mesafelerde, daha yüksek hızlarda, kesintisiz kablosuz internet erişimi sağlıyor.

İSTANBUL – Masaüstü bilgisayar ya da kablosuz bağlantı sorunu yaşayan taşınabilir bilgisayar kullanıcıları, internete kablo ile bağlanmaya mahkum değiller! USB adaptörler, bu tür sistemleri kablosuz erişime çok kolay ve rahat bir şekilde ulaştırmayı sağlıyorlar. İster masaüstü, ister taşınabilir bilgisayar olsun her tür sistemin USB yuvasına takılan ve böylece kablosuz ağlara sorunsuz ve kesintisiz erişim özelliği sağlayan USB adaptörlerin kullanılması da basit ve rahat.

Ağ çözümleri sektöründe dünyanın bir numaralı şirketi olan TP-LINK, USB adaptör ailesini genişletti. Daha uzun mesafe, daha yüksek hız ilkesi ile geliştirilen ailenin yeni üyesi olan TL-WN8200NDUSB adaptör, kablosuz veri hızını 300Mbps’ye kadar çıkarabiliyor. Böylece özellikle büyük boyutlu dosyalarla işi olan gerek ev gerek küçük ofisler için çözüm sağlayan ürün, HD videolar dahil büyük dosyaları daha hızlı aktarma olanağı sağlıyor.

Çift anten, daha hassas alıcı, daha geniş mesafe…

TP-LINK’in tüm ürünleri gibi yüksek kalitede bir ürün olan TL-WN8200ND USB adaptör, harici iki adet değiştirilebilir 5dBi’lik anteni ile daha yüksek ve dengeli bağlantıyı garanti ediyor. Masaüstü bilgisayar kullanıcılarının yanı sıra kablosuz bağlantıda sorun yaşayan taşınabilir bilgisayar kullanıcıları için de çözüm oluşturan USB adaptör, bulunduğu ortam ya da kullandığı bilgisayar nedeniyle erişim ya da düzenli bağlantı sıkıntısı olan ev ve küçük ofislerde çok daha uzun mesafede, kesintisiz, düzgün kablosuz internet bağlantısı sağlıyor.

Yüksek bağlantı hızı, daha geniş kapsama alanı ve çift anteni ile rakiplerinden ayrışan TP-LINK TL-WN8200ND USB adaptör, kurulum ve kullanım kolaylığı ile de teknik gücünü pekiştiriyor. Bilgisayarın USB yuvasına takılıp, ürünle birlikte gelen CD ile kolayca kurulumu yapılan ürün, tek bir tuşla (WPS tuşu) kablosuz ağlara bağlanma avantajı sağlıyor. WPS (Wifi Protected Setup) tuşu bağlantıyı bu kadar basitleştirirken, TL-WN8200ND USB adaptör aynı zamanda güvenliği de ihmal etmiyor. WPA-PSK/WPA2-PSK şifreleme seçenekleri ile dış saldırılara karşı ağı koruyor.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, bu avantajları ile standart USB adaptörlerden ayrışan TP-LINK TL-WN8200ND’nin kablosuz ağlara bağlantı sorunu yaşayan tüm kullanıcıların sorununa çare olduğunu vurgulayarak, “Duvarlar ve katlar arasında da yüksek performans sağlayan ürün, hem evlerde hem de küçük ofislerde rahatlıkla kullanılabilir ve uzun mesafede bile temiz, güçlü, kesintisiz internet bağlantısı gerçekleştirir” dedi.

TP-LINK TL-WN8200ND USB adaptörün bazı teknik özellikleri ve önerilen satış fiyatı ise şöyle:

TP-LINK TL-WN8200ND USB Adaptör

–      2.4 – 2.4835GHz,

–      300Mbps maks. bağlantı hızı,

–      64/128 bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK kablosuz güvenlik desteği,

–      Yüksek çıkış gücü ile duvarlar ve katlar arası geçişlerde bile yüksek performanslı ve kesintisiz kablosuz sinyal,

–      Mini USB arabirimi,

–      IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b kablosuz standartlarını destekliyor,

–      Boyutlar: 90.8 x 60.7 x 24 mm

–      Fiyat: 82 TL (KDV dahil, tavsiye edilen satış fiyatıdır).