Anasayfa Haber EPSON EH-TW550 ile Her An Her Yerde 3D Oyun Keyfi!

EPSON EH-TW550 ile Her An Her Yerde 3D Oyun Keyfi!

EPSON EH-TW550 ile Her An Her Yerde 3D Oyun Keyfi!

Epson’un 720p, HD Uyumlu yeni 3D projektörü EH-TW550 oyun tutkunları için ideal. Her an her yerde 3D oyun keyfi yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak taşınabilir yeni model oldukça da uygun bütçesiyle dikkat çekiyor.

Özel oyun renk modu, üç yıllık lamba garantisi, canlı ve gerçeğine uygun görüntüler için eşit derecede parlak 3.000 lümene kadar Beyaz ve Renkli ışık çıkışı, 3LCD teknolojisi,  bölünmüş ekran görüntüleme işlevi, Radyo Frekansı (RF)  3D teknolojisi ve ince tasarımıyla Epson EH-TW550 oyun keyfini mekan ve zaman bağımsız hale getiriyor.

Oyun ve maç keyfi aynı anda…

Epson EH-TW550’nin bölünmüş ekran görüntüleme işlevi sayesinde arkadaşlarla oyun keyfini bölmeden, aynı anda maç heyecanını yaşamak da mümkün oluyor. Model  5000:1 oranında kontrast sunuyor.

Ayrıca EH-TW550, ayrı olarak satılan, projektöre 10 metre mesafeye kadar kullanılabilen USB-yeniden şarj edilebilir, Radyo Frekansı (RF)* aktif deklanşörlü 3D gözlükler ile uyumludur.

* Epson RF aktif deklanşörlü 3B gözlükler, www.fullhd3dglasses.com adresindeki Full HD 3B Gözlük Girişimi’nin bir parçasıdır.