Anasayfa Haber Istanbul Business School’da Yeni Eğitimler 19 Ocak’ta Başlıyor

Istanbul Business School’da Yeni Eğitimler 19 Ocak’ta Başlıyor

 Istanbul Business School'da(IBS) yeni eğitimler 19 Ocak'ta başlıyor

IBS Genel Müdürü Yeliz Kum IBS’nin eğitimleri ve eğitim kadrosundan bahsetti.

Istanbul Business School (IBS) yeni dünya profesyonellerini günümüz iş dünyasına uyumlu yetiştirmek adına iş dünyası eğitimleri veren yeni nesil bir eğitim şirketidir.

3 ile 6 gün arasında değişebilen Mikro MBA programları çeşitli dallarda kendinizi geliştirmenizi aynı zamanda o alanda uzmanlaşmanızı sağlıyor. Kariyerinde başarılı olmak isteyen profesyonellerin kendilerini sadece kendi disiplinlerinde değil farklı alanlarda da geliştirmeleri gerekiyor. Bir profesyonelin, iş hayatı boyunca devamlı yükselerek ilerlemesi ve 40’lı yaşlara geldiğinde oldukça iyi bir hayat standardına kavuşabilmesi için milyonların arasından sıyrılıp öne çıkması gerekiyor. Bu da ancak gerçekten sürekli gelişimle mümkün. Youth Insight ve Sia Insight tarafından 18-30 yaş arası gençlik grubunun yaşam evrelerini, hayata karşı duruşları, kariyere bakış açıları üzerinde yapılan 2012 araştırmasına göre, genç profesyoneller, özel hayatlarında kadar iş hayatlarında da başarılı olmayı hedefliyorlar. Gençler, alanlarında başarılı bir yönetici olmak istediklerini ifade ediyor, iş kaybetme korkusunu paylaşıyorlar. İşte bu 2 insight üzerinde faaliyetlerimizi düzenliyor, profesyonellerin hedeflerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Eğitimlerin kişisel faydaları arasında; profesyonellerin iş dünyası trendlerine hakim olmalarının yanı sıra birer çalışan olarak kendilerine ve çalıştığı şirketlere değer katmalarını sağlamak, kariyer yönünü değiştirmek isteyen kişilere altyapı oluşturmak, katılımcıların çalıştığı alanlarda uzmanlaşıp kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak yer alıyor.

Eğitmen kadrosunun tamamına yakını hali hazırda profesyonel hayatına devam eden, bulundukları şirketlerde ilham verecek başarılara imza atmış, donanımlı, teorik ve pratik bilgiye hakim, kendini sürekli yenileyen profesyonellerden oluşuyor. Eğitmen kadroları titizlikle, referans yönetimi ile belirleniyor.

Biz, Istanbul Business School olarak sıradan bir eğitim şirketinin ötesinde kişilerin hayatlarına dokunduğumuzu düşünüyoruz. Onlara aslında iş hayatında ya da özel hayatlarında  başarılı ve mutlu olmanın zor olmadığını, doğru adımlar attıklarında kendilerine biraz daha güvendiklerinde bu hedefe ulaşabileceklerini gösteriyoruz. Bu sanırım benim ve ekibimin en büyük motivasyon kaynağı.

Ocak 2013 tarihinden itibaren One Day Focus diye adlandırılan, Liderlik, İnovasyon, İkna ve İnsan Yönetimi konularını kapsayan 1 günlük modül eğitimlerine yer verilecektir.