Anasayfa Haber TP-LINK Çağrı Merkezini Yeniden Yapılandırdı

TP-LINK Çağrı Merkezini Yeniden Yapılandırdı

TP-LINK, çağrı merkezini yeniden yapılandırdı

Türkiye’de kullanıcısı sayısı sürekli artan TP-LINK, kullanıcılarına daha iyi destek verebilmek için çağrı merkezi konusunda uzman bir firma olan Vodasoft ile çalışmaya başladı. TP-LINK’in bu yeni yapılanmadaki hedefi, maksimum kullanıcı memnuniyeti.

Network çözümlerinde dünyada ve Türkiye’de yüzde 35’in üzerinde pazar payı ile lider olan TP-LINK, Türkiye’deki kullanıcılarına daha iyi destek verebilmek için çağrı merkezini yeniden yapılandırdı. Bu konuda uzman bir şirket olan Vodasoft ile çalışmaya başlayan TP-LINK, maksimum kullanıcı memnuniyetini hedefliyor.

TP-LINK Teknik Müdürü Önder Tayanç, Türkiye ofisi kurulduğundan bu yana kendi bünyelerinde oluşturdukları birimle kullanıcılara destek hizmeti verdiklerini belirterek, açık ara sektör lideri haline gelen TP-LINK markasının kullanıcı sayısının ciddi miktarda artması sonucu, bu hizmeti profesyonel bir şirkete devretmeye karar verdiklerini açıkladı. Vodasoft’un uzman, deneyimli bir hizmet şirketi olduğunu ve güçlü kadrosu ile TP-LINK kullanıcılarına daha iyi destek vereceğine inandıklarını ifade eden Tayanç, “Türkiye’deki hem son kullanıcı olarak nitelediğimiz tüketicilere hem de bayilerimize Vodasoft üzerinden destek vereceğiz. Vodasoft ekibine gerekli eğitimlerimizi tamamladık. Bugünden itibaren çağrı merkezi hizmetimiz tamamen Vodasoft’a geçiyor” dedi. Hedeflerinin maksimum müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayan Tayanç, bu uygulamada olduğu gibi daha yüksek maliyetle de olsa gerekli yatırımları ve düzenlemeleri sürdüreceklerinin altını çizdi.

TP-LINK’in mevcut çağrı merkezi numarası olan 444 19 25 bir yıl boyunca geçerliliğini sürdürecek. Kullanıcılar bu numaraya ek olarak 0850 72 444 88numaradan da destek hizmeti alabilecekler.

TP-Link Çağrı Merkezi: 0850 72 444 88 – 444 19 25