Anasayfa Haber Windows 8 Pro’ya Terfi Fırsatı Devam Ediyor

Windows 8 Pro’ya Terfi Fırsatı Devam Ediyor

Windows 8 Pro sürümünü satın alan dikkatsiz Avustralyalı kullanıcılar sıkıntı yaşadı.

Windows kullanıcıları için, işletim sistemi sürümlerini yeni Windows 8 Pro’ya sadece 79 TL’ye yükseltme fırsatı, 31 Ocak’a kadar devam ediyor.

Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcılar yükseltme sitesini ziyaret ederek Windows 8 Yükseltme Asistanı yardımıyla yükseltmeyi gerçekleştirebiliyor. DVD olarak satın almayı tercih edecek kullanıcılar ise Windows 8 Pro’ya yine 31 Ocak’a kadar birçok mağazadan 129 TL’den başlayan fiyatlara sahip olabiliyor. Windows 8 yüklü bilgisayarları, Windows 8 Pro’ya yükseltmek için 31 Ocak tarihine kadar sadece 129 TL’ye Windows 8 Pro Pack satın alınması yeterli. Bilgisayarını Windows 8 Pro Pack ile yükselten kullanıcılar, 31 Ocak’a kadar Windows 8 Media Center Pack’e de ücretsiz olarak sahip olabiliyor.

Ayrıca, 2 Haziran 2012’den sonraki bir tarihte Windows 7’li bilgisayar alan kullanıcılar, Windows Yükseltme Teklifi’ne kayıt olarak mevcut bilgisayarlarını sadece 39 TL’ye Windows 8 Pro sürümüne yükseltebiliyor.

1 Şubat’tan itibaren, Windows 8 sürümleri için aşağıda belirtilen satış fiyatları geçerli olacaktır. Bu fiyatlar, Microsoft tarafından tavsiye edilen fiyatlar olup, satın alınan perakendeci bazında değişiklik gösterebilir.

  • Windows 8 Pro:                           539 TL
  • Windows 8:                                  315 TL
  • Windows 8 Pro Pack:                   259 TL
  • Windows 8 Media Center Pack:    25 TL

Tüm Windows 8 yükseltmelerinin, Şubat itibariyle hem çevrimiçi olarak satın alınması hem de perakende mağazalarından kutu ürün olarak satın alınması mümkün olacak.