Anasayfa Oyun Grand Theft Auto V’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Grand Theft Auto V’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Grand Theft Auto V Çıkış Tarihi Belli Oldu.
Grand Theft Auto V Çıkış Tarihi Belli Oldu.
Grand Theft Auto V Çıkış Tarihi Belli Oldu.

Grand Theft Auto V takipçilerinin uzun zamandır beklediği haber nihayet geldi! İşte GTA V’in çıkış tarihi!

Tüm zamanların en çok beklenen oyun Grand Theft Auto V’in çıkış tarihi duyurulduğu günden beri merak konusuydu. 2013 baharında çıkacağı duyurulsa bile çıkış tarihine dair resmi bir açıklama yoktu. Genel olarak her sene başında tek bir oyun piyasaya süren Rockstar Games’in, bu seneki hedefi Grand Theft Auto V olmasına rağmen, çıkış tarihi ise 2013 sonbaharına yani 17 Eylül 2013‘e kaldı.

Belirlenen zamandan 4 ay gecikmesine rağmen Grand Theft Auto V ekibinin yapmış olduğu açıklamayı kısaca özetlemek gerekiyor; ”Bu durumun farkındayız, hayal kırıklığı yarattığımız için özür dileriz fakat beklediğinize değecek. GTA V oldukça büyük ve kompleks bir oyun, bu sebeple bizden beklediğiniz standartlara erişebilmemiz için böyle bir şey yapıyoruz” diye açıklandı.

Resmi sitede açıklamanın yapıldığı yazıda hangi platformlar için çıkacağı söylenmemiş. Daha önceden Playstation 3 & Xbox 360 için duyurulsa bile, bu sene içinde yeni nesil oyun konsollarının duyurusu da yakındır. Tabii ki her sene bahar ayında oyun çıkaran Rockstar Games’i de göz önünde bulunduracak olursak, büyük ihtimal Grand Theft Auto V yeni nesil için hazır olabilir. PC sürümü ise halen belirsizliğini koruyor.