Anasayfa Haber 8 Mb’e Kadar Hızlı ADSL’le Birlikte Sabah-Akşam Bedavaya Konuşun!

8 Mb’e Kadar Hızlı ADSL’le Birlikte Sabah-Akşam Bedavaya Konuşun!

TurkNet

TurkNet internet ile telefon hizmetini aynı paket içinde sunduğu kampanyalarına bir yenisini ekledi. 

4 Şubat–31 Mart tarihleri arasında başvurulabilecek yeni” Tam İletişim Kampanyası” ile 8 MB’e kadar hızlı internete kavuşmanın yanı sıra, saat sınırlaması olmadan, sabah-akşam konuşmak bedava. Üstelik aktivasyon ücreti de hediye!

Türkiye’nin önde gelen alternatif telekom operatörlerinden TurkNet, her geçen gün avantajlı hale getirdiği Tam İletişim Kampanyalarına bir yenisini ekledi. 8 MB’e kadar ADSL hizmetinin yanı sıra saat sınırlaması olmadan, haftanın her günü, günün her saati sabit telefon ile en sık aranan yönlerle, yani şehiriçi, şehirlerarası ve 444’lü numaralarla görüşmenin yıl sonuna kadar bedava olduğu bu kampanya, piyasanın en avantajlı ”çift hizmet” kampanyası. Yeni Tam İletişim Kampanyası’ndan yararlanabilmek için 4 Şubat–31 Mart 2013 tarihleri arasında başvuruda bulunmak gerekiyor.

TurkNet, Tam İletişim Paketi Kampanyası’ndan yararlanmak isteyen kullanıcılara, vergiler dahil 30 TL olan Aktivasyon Ücreti ile vergiler dahil 14,99 TL olan Tam İletişim hizmet paketine Dönüşüm Ücreti’ni kampanya kapsamında hediye ediyor.

2013 sonuna kadar sabit fiyat garantisiyle piyasadaki en avantajlı iletişim paketleri!

TurkNet’in en çok tercih edilen Tam İletişim Paketi, 8 MB’e kadar ADSL internet erişimi ile bu erişim için kullanılan sabit telefon hattını içeriyor ve 24 ay boyunca 8 MB’e kadar 6 GB Tam İletişim Paketi aylık 39,99 TL olurken, 8 MB’a kadar kotasız Tam İletişim Paketi için ise aylık fiyat 59,99 TL.

Tam İletişim Paketleri dahilinde, “Günün Her Saati kampanyası” kapsamında sabah, akşam sınırı olmaksızın 31.12.2013 tarihine kadar tüm şehiriçi, şehirlerarası ve 444’lü numaralar ile görüşmeler ücretsiz. 31.12.2013 tarihinden sonra devam eden taahhüt süresince, “7’den 7’ye Kampanyası” kapsamında akşam 19:00’dan sabah 7:00’ye kadar şehiriçi, şehirlerarası ve 444’lü numaralar ile yapılan görüşmeler yine ücretsiz olacak.

TurkNet Tam İletişim Paketleri piyasada var olan diğer iletişim paketleri içerisinde en avantajlı fiyatlara sahip olduğundan büyük ilgi görüyor. Ayrıntılı bilgiye http://adsl.turk.net/mevcut_kampanya.asp adresinden ulaşılabiliyor.