Anasayfa Haber MSI, GeForce GTX680M Destekli GT70 ve GT60’ı Sundu

MSI, GeForce GTX680M Destekli GT70 ve GT60’ı Sundu

MSI_GT70_680M

MSI’dan beklenen adım geldi, GeForce GTX680M grafik işlemcili GT70 ve GT60 basına tanıtıldı.

Dünyanın 1 numaralı oyun notebook tasarımcısı MSI, şu ana dek çıkan en hızlı mobil grafik işlemci NVIDIA® GeForce® GTX 680M donanımlı GT70 ve GT60 modellerini çıkardı. NVIDIA Kepler mimarisi ile üretilen GT70 ve GT60, 3DMark Vantage üzerinde 24.000 skoru ile dudak uçuklatıyor. Intel’in 3.Nesil dört çekirdekli Core i7 işlemcisi ve parlamayı önleyen Full HD Non-Glare ekranı, oyuncular için tasarlanan Steelseries klavye ile birleştiğinde tarihin en yoğun oyun arenalarında bir efsane olacak.

NVIDIA® GeForce® GTX 680M grafiklerle profesyonellere taş çıkartın!

MSI GT70 ve GT60 oyun notebookları NVIDIA® GeForce® GTX 680M grafik işlemci ile geliyor. Gelecek nesil oyun teknolojilerinin adeta cephaneliği olan ve şu ana kadar üretilen en hızlı, en gelişmiş GPU olan bu yonga, uç seviye performansın yanı sıra NVIDIA Optimus teknolojisi sayesinde aynı zamanda pil tasarrufunda da şaşırtıcı bir üstünlük taşıyor ve 4GB’a kadar DDR5 belleği ile mükemmel bir görüntü deneyimi yaşatıyor. Güncel verilere göre 3D Mark Vantage üzerinde P24000 puana sahip. Ayrıca DirectX 11 ve NVIDIA PhysX desteği ile cephedeki patlamalardan su yüzeyindeki dalgalanmalara, karmaşık bilim-kurgu sahnelerine kadar her türlü sahnede en ince detayı bile mükemmel kalitede sunuyor.

NVIDIA başkan yardımcısı ve notebook genel müdürü Rene Haas, “NVIDIA GeForce GTX 680M GPU ile donatılan GT60 ve GT70 platformları, notebook kullanıcılarına yalnızca en yüksek oyun çerçeve hızını değil, aynı zamanda PC oyun teknolojisinin en son gelişmelerini de getiriyor. Oyun tutkunları NVIDIA Kepler mimarisi ve Optimus teknolojisi sayesinde en akıcı görseller, en gerçekçi fizik hesaplamaları ve gelecek nesil özel efektleri artık istedikleri yere taşıyabilecekler” dedi.

Super RAID ile Süper performans!

Yeni MSI GT60 ve MSI GT70 üzerinde okuma ve yazma hızlarını maksimum seviyeye taşımak için MSI Super RAID kullanılıyor. 2 adet 128GB Gen3 mSATA SSD, RAID 0 modunda birlikte çalışarak  okuma hızını 900MB/saniyeye ulaştırıyor. Sevdiğiniz video, ses  ve yedek dosyalarınız için ise 750GB kapasitesinde geniş bir HDD bulunuyor. Notebook bilgisayarınızda büyük dosyalarla işlem yapmak hiç bu kadar kolay olmadı!

Killer™ E2200 Akıllı Ağ Teknolojisi

MSI GT60 ve GT70 modelleri güçlü Killer™ E2200 ağ kartı ile donatıldılar. Killer™ E2200 online oyunlar, canlı video görüşmeleri ve yüksek kaliteli online ses uygulamalarında gecikmeye duyarlı program trafiğini otomatik olarak  yöneterek öncelik tanıyor. Böylece size olabilecek en kararlı internet bağlantısını sunarak oyunlarda takılma yaşamanızı engelliyor.

En iyi ses, klavye ve ekran GT60 ve GT70 ile geliyor.

MSI, oyunlarda en yüksek ses donanımını sunmaya devam ediyor. Dynaudio üst sınıf hoparlörler ve THX TruStudioPro surround ses çözümünün yanı sıra amplifikatör destekli ve altın kaplamalı jak girişleri sayesinde ister kulaklıkla, ister kulaklıksız en iyi ses kalitesine sahip olacaksınız. Özel SteelSeries kavye üzerindeki tuşların boyut ve konumları tüm oyun tutkunlarına eşitlik sağlayacak biçimde yerleştirildi. Tüm bunların yanında, Full-HD 1080p non-glare ekran da en iyi izleme deneyimini sunuyor.