Anasayfa Haber Facebook Developers Live Başladı

Facebook Developers Live Başladı

Facebook Developers Live : Doug Purdy
Facebook Developers Live : Doug Purdy

Facebook geliştiricilerin güncel haberler, eğitici videoları ve toplantılar gibi yeniliklerden haberdar olmasını sağlayacak Developers Live kanalını duyurdu. Detaylı açıklama Facebook Developers Blog’da yayınlandı…

Facebook Developers Live : Doug Purdy
Facebook Developers Live : Doug Purdy

Facebook Developers Live kanalı üzerinden etkileşimli yayınlar ile geliştiriciler, ürün yöneticileri ve mühendisler bir araya geliyor.

Mobil geliştiriciler uygulamalarını daha da derinleştirme, oyun geliştiricileri hem internet, hem de mobil üzerinde daha iyi oyunlar yapmayı, internet sitesi sahipleri ve yayıncılar da trafik elde etmek için en son yöntemleri öğrenecekler.

Ürün Direktörü Doug Purdy 19 Şubat’ta düzenleyeceği canlı etkinlikle “2013’te her mobil geliştiricinin bilmesi gereken 3 şey” başlıklı bir yayın yapacak. Online etkinliğe kaydolmak için buraya tıklayabilirsiniz…

Developers Live ile geliştiriciler yeni araçlar hakkında tüm bilgilere ulaşabilecek ve söz konusu yeni araçları yaratan ürün müdürleri ve mühendisler ile iletişime geçebilecek. Facebook’un Developers Live ile ilgili ilk canlı etkinliği 19 Şubat’ta Geliştirici Ürünleri Direktörü Doug Purdy ile gerçekleşecek.