Anasayfa Haber Nokia Müzik+ ile Çok Daha Zengin

Nokia Müzik+ ile Çok Daha Zengin

Nokia MusicNokia ücretsiz dinlenebilen müzik servisinin bir üst modeli olan ve abonelik gerektiren yeni Nokia Müzik+ servisini tanıttı.

Geniş bir ek özellik yelpazesi öneren bu servise, küçük bir aylık ücret karşılığı sahip olabilirsiniz. Nokia Müzik+, 2013’ün ilk çeyreğinde mevcut servisin tercihe bağlı güncellemesi olarak hizmete açılacak. Mevcut Nokia Music servisi, Nokia Lumia sahiplerine hiçbir reklam, kayıt ya da abonelik gerektirmeden, ücretsiz şekilde sunulmaya devam edilecek.

Nokia Müzik kullanıcıları kendi listelerini yaratabilir ya da uzman bir müzikoloji ekibinin ve uluslararası sanatçıların oluşturduğu müzik listelerini dinleyebilirler. İstedikleri listeyi çevrimdışı olarak kaydedilebilir.

Mobil müzik deneyimini zenginleştiren Nokia Müzik+ ile sunulan ek özellikler şöyle:

+ Çevrimdışı çalmak için sınırsız liste indirebilme özelliği

+ İstenen müzikleri dilediğiniz gibi düzenleme fırsatı veren, sınırsız müzik atlama imkanı

+ Wi-Fi ile bağlantı kurulduğunda daha yüksek ses kalitesi seçme opsiyonu

+ PC veya tablet gibi internet bağlantısı kurabilen cihazlar aracılığıyla Nokia Müzik’i kullanabilme özelliği.

Nokia’nın Eğlence departmanından sorumlu Başkan Yardımcısı Jyrki Rosenberg, “Nokia Müzik, ilanlar ve oturum açmalar gibi engelleri ortadan kaldırarak, kullanıcıların hareket halindeyken müziği keşfetmelerini ve keyfini çıkarmalarını sağlıyor. Nokia Müzik+ ise pek çok farklı servisin yarı fiyatına müzik dinleme deneyimini daha da kontrollü yaşama olanağı sağlıyor” dedi.

Warner Music Group’un Dijital Strateji ve İş Geliştirme’den sorumlu Başkan Yardımcısı Stephen Bryan, “Pek çok müzik tutkununun sevdikleri parçaların yeni keşiflerle bir araya getirilerek profesyonelce oluşturulmuş, radyo tarzı bir deneyimden hoşlandığını biliyoruz. Nokia, iyi tasarlanmış bir dijital radyo servisini çok büyük bir dağıtım alanına sokarak büyük bir küresel dinleyici kitlesi oluşturuyor. Sadece bu da değil, Nokia Müzik+ sanatçılar ve besteciler için heyecan verici fırsatlar yaratmanın yanı sıra, mobil abonelerini bulut-bazlı müzik yayınının avantajlarıyla da tanıştırıyor” dedi.

Universal Music’in Global Dijital İş Başkanı Rob Wells, “Nokia, çoğu cihaz üreticisinden çok daha uzun bir zamandır müziğin içinde. Müziğe gerçek bir bağlılıkları var ve müzik ürünleri, tüketicilerin ihtiyaçlarına gerçekten cevap veriyor. Servis yükselterek sundukları bu yeni fonksiyonellik ve iyileştirme karşısında gerçekten heyecanlıyım; bu yeni unsurlar onları rekabette gerçekten farklılaştıracak” dedi.

Nokia Müzik+ mevcut ücretsiz servisi güncellemek için yapılan bir ödeme karşılığı Nokia Lumia sahiplerinin hizmetinde olacak. 2013’ün ilk çeyreğinde müzik severlere sunulacak bu servisin ücretlendirilmesi, ilerleyen tarihlerde paylaşılacak.