Anasayfa Oyun Crysis 3’te Sona Varıldı! Oyun Beş Saat Değil!

Crysis 3’te Sona Varıldı! Oyun Beş Saat Değil!

crysis_3_wallpaper

Crysis 3’ün 5 saat olacağına dair özel açıklamalar, Launch Trailer öncesi End of Days videosu ve Multiplayer haritalara dair tüm detaylar…

…ve hayır oyun 5 saat değil!

Crytek‘in, 19 Şubat da Amerika, 22 Şubat‘ta ise Avrupa da çıkışını yapmaya hazırlandığı Crysis 3‘ün, film yapımcısı Albert Hughes tarafından yapılan Crysis 3’ün Yedi Harikası serisi dün akşam yayımlanan ”End of Days” videosu ile Crysis 3’ün Yedi Harikası serisi altı bölüm ile sona erdi. Önümüzdeki beş gün içinde de Launch Trailer kendini gösterecek.

Oyunu ilk defa inceleyen CD-Action Mag dergisine göre Crysis 3, 10 üzerinden 9 puan almıştı ve incelemede bahsedilen yazıya göre yan görevlerle dahil Crysis 3 beş saatte bitiyor denmesi, oyun dünyasında tepkiye yol açtı ve oyuncuları oyun kısadır diye üzmeye başladı, birçok tepkiyi de beraberinden getirdi. Tabii Technopat olarak bu durumu araştırmadan da edemedik.

Crytek Frankfurt’tan yani Crysis 3’ün yapımcılarından Mike Read‘a; Single player ne kadar uzun olacak? diye attığımız tweet sonrası açık şekilde “Oynanışa göre değişebileceğini, 8 ile 10 saat arası gibi bir süre olacağını” dile getirdi.

twitterkey
Hatırlatmak gerekirse 2008 de Crysis: Warhead‘ın da piyasaya gelmeden önce ilk oyundan kısa olacağının söylenmesi yine oyuncuları korkutsa da serinin en iyi yapımı ile karşı karşıya kalmıştık. Crysis 3’ün yine herşeye rağmen uzun olacağını biliyoruz. Türk oyuncular için Türkçe Dublaj seçeneği ile 2013 baharının en harika yapımı geliyor, şimdiden rahat olabilirsiniz.

Ayrıca Crysis 2’nin bile uzun bir oyun olmasına rağmen, normal oynanışta hiç çatışmaya girmeden ”vur-kaç” taktiği ile sadece düz bir şekilde 3 saatte bitirildiği de kesindir. Bunu aşağıdaki videodan görebilirsiniz.

Crysis 3’ün Multiplayer haritalarına dair görüntiler GameTrailers’ın hazırladığı video ile gün yüzüne çıktı. Onu da buradan izleyebilirsiniz…
Crysis 2’nin en çok sevilen Skyline adlı harita da Crysis 3’e dahil olmuş. 2047’den de iyi bir şekilde nasibini alan harita oyuncuları gerçekten duygulandırmayı başardı.
Harita isimleri ise şu şekilde sıralanmaktadır: Museum, Chinatown, Central Cavern, Penn Depot, Hydro Dam, Brooklyn Bridge, Williamsburg, Skyline, Airport, East River, Financial District, Hell’s Kitchen

Bütün bu olayların ardından Crysis 3 için yayımlanan son “7 Harika” serisinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. İşte yayımlanan son video. İyi seyirler.