Anasayfa Haber Google Kendi Mağazalarını Açacak

Google Kendi Mağazalarını Açacak

Google Market: Google mağazaları geliyor
Google Market: Google mağazaları geliyor

Google da Apple’ın yolundan gidiyor: İnternet devi Google, ürünlerini satmak ama daha ziyade insanlara yüzyüze tanıtmak için Google Mağazaları açacak…

Google Market: Google mağazaları geliyor
Google Market: Google mağazaları geliyor

Arama ve teknoloji devi Google kendi perakende mağazalarını açmaya hazırlanıyor. Apple’ın Apple Store’ları, Microsoft’un kendi mağazaları derken Google da Google Store’lar ile rakiplerinin arasına katılacak. Amerika’nın yoğun nüfusa sahip şehirlerinde açılması planlanan mağazalar, Google Nexus cep telefonu, tablet ve Chromebook’ları kullanıcılarla buluşturacak. Önümüzdeki dönemde öne çıkacak ve önem kazanacak Google Gözlüğü projesi de bu mağazalarda kendisine yer bulacak.

9to5Google üzerine ortaya çıkan bu mağaza iddiası son derece sağlam kaynaklara dayanıyor. Google zaten daha önce de mevcut teknoloji mağazaları içerisinde kendi Chrome standlarını açarak tüketicilerle buluşmuştu. Google personeli tarafından eğitilen görevliler bu standlarda Google ürünlerini anlatmıştı. Chrome Zone adı altında yapılan bu faaliyetler artık Google’ın kendi mağazalarında yapılabilir.