Anasayfa Haber LG’den 5.5 inçlik Dev: Optimus G Pro

LG’den 5.5 inçlik Dev: Optimus G Pro

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

LG’nin 5.5-inçlik Optimus G Pro cep telefonu adım adım yaklaşıyor. Android işletim sistemine sahip Optimus G Pro gelecek hafta Mobile World Congress’te (WCG) boy gösterecek…

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

5.5 inçlik dev gibi bir ekrana sahip olan LG Optimus G Pro 1.7 GHz’lik 4 çekirdekli bir Qualcomm Snapdragon 600 işlemciye, LTE internet bağlantısına sahip bir model. Güney Kore’den sonra Amerika’ya, ardından bütün dünyaya satışa sunulacak. LG bu büyük modelin yanında L serisi ve daha hesaplı modeller olan Optimus L7 II, L5 II, ve L3 II modellerini de görücüye çıkartacak.

LG Optimus G Pro’nun 5.5 inçlik ekranında 1920×1080 piksel AMOLED bir panel kullanacak. PPI değeri inç başına 400 ile oldukça keskin bir görüntü sunacak. Bu tarz iri telefonlarda alıştığımız üzere büyük bir bataryaya sahip: 3.140 mAh!

2 GB sistem RAM’ine sahip olacak LG Optimus G Pro’nun ölçüleri 150.2 x 76.1 x9.4mm olacak. 13 Megapiksellik LED flaşlı bir arka ve 2.1 megapiksellik bir ön kameraya sahip cep telefonu hem Full HD video, hem de 360 derecelik yatay ve dikey panoramalar çekebilecek. Dual Recording mode isimli işlev sayesinde hem ön, hem de arka kamera aynı anda kayıt yapabilecek. Bu kayıt da Picture in Picture yani resim içerisinde resim formatında sunulacak.