Anasayfa Haber Samsung Galaxy S4’ün Tanıtım Tarihi Kesinleşti

Samsung Galaxy S4’ün Tanıtım Tarihi Kesinleşti

Samsung, 13 Mart'ta Galaxy S4'ü tanıtmaya hazırlanıyor.
Samsung, 13 Mart'ta Galaxy S4'ü tanıtmaya hazırlanıyor.
Samsung, 13 Mart'ta Galaxy S4'ü tanıtmaya hazırlanıyor.
Samsung, 13 Mart’ta Galaxy S4’ü tanıtmaya hazırlanıyor.

Samsung yeni amiral telefonunu önümüzdeki ay tanıtacak.

Akıllı telefon pazarından en fazla payı kazanan Samsung, geçen seneki başarısını pekiştirmek için hızlı davranmaya karar verdi. Apple’ın çıkaracağı telefonlar hakkında söylentiler devam ederken Güney Koreli firma bombayı patlattı.

Samsung, 13 Mart tarihinde New York’ta düzenleyeceği bir basın toplantısıyla beraber Galaxy S4’ü tanıtacak. Tarih resmiyet kazanana kadar söylenti halinde internette dolaşıyordu. Firma şimdiden Samsung Unpacked adını verdiği davetiyeleri göndermeye başladı.

Yeni amiral telefonun özellikleri bilinmemesine rağmen aşağı yukarı nasıl olacağına dair düşünceler mevcut. Söylentilere göre Samsung Galaxy S4’ün 4.99-inç ekranı olacak ve 1920x1080p HD çözünürlük sağlayacak.

Galaxy S3’ün başarısı göz önüne alındığında, S4’ün tam bir canavar olacağı kesin. Yorumlar telefonun dört çekirdekli Exynos 5250 işlemci kullanacağını gösteriyor. Ancak sağlam kaynaklara göre Samsung, sekiz çekirdekli(octa-core) işlemci kullanabilir.

Diğer özellikleri arasında 2GB RAM bulunacağı düşünülüyor. 13 Megapiksellik kamerası ile Samsung Orb desteğiyle panoramik fotorğaflar çekmek mümkün olacak.

Samsung’un bu hamlesinin ardından gözler başta Apple olmak üzere diğer firmalara çevrilecek. Her geçen yıl Samsung, telefon teknolojisinde çıtayı daha da yükseğe taşıyor.