Anasayfa Oyun WoW: The Thunder King Yamasının Fragmanı Yayınlandı

WoW: The Thunder King Yamasının Fragmanı Yayınlandı

Yeni yamayla birlikte gelecek Tier 15 zırh takımı.
Yeni yamayla birlikte gelecek Tier 15 zırh takımı.
World of Warcraft'ın Mists of Pandaria ek paketinden sonraki ilk büyük yaması Thunder King'in çıkmasına az kaldı.
World of Warcraft’ın Mists of Pandaria ek paketinden sonraki ilk büyük yaması Thunder King’in çıkmasına az kaldı.

World of Warcraft’ın 5.2 yaması The Thunder King’in fragmanı yayınlandı.

Blizzard’ın dünyaca ünlü MMORPG’si World of Warcraft’ın, Mists of Pandaria sonrasındaki ilk büyük yaması yakında oyunseverlerle buluşacak. The Thunder King olarak bilinen 5.2 yamasının kısa tanıtım videolarının ardından ilk fragmanı yayınlandı.

Fragmanda şiirsel bir tanıtım ile Thunder King’in kim olduğu anlatılıyor. Oyuncular bu yamayla birlikte Pandaria kıtasında demir yumruğuyla hüküm sürmüş Thunder King’i görebilecekler. Pandaren halkını zorla boyunduruğu altına alan Thunder King, Zandalari Trolleri tarafından yeniden canlandırıldığı için tehlike arz etmektedir.

Panderan kıtasını tehdit eden bu büyük sorun için oyunculara birlik olma çağrısı yapılmakta. Thunder King ile birlikte oyuna yeni bir Raid eklenecek. Throne of Thunder’ın kapıları oyunculara açılacak. Ayrıca Isle of the Thunder King adıyla yeni bir harita eklenecek. Oyunculara burada günlük görev yapma imkanı sunulacak.

Yeni yamayla birlikte gelecek Tier 15 zırh takımı.
Yeni yamayla birlikte gelecek Tier 15 zırh takımı.

Mists of Pandaria ile beraber gelen Legendery sınıfı görevlerin devam edeceği açıklandı. Ayrıca birçok yeni pet, binek ve eşya bulunacak. Yeni Raid’in duyurulması şerefine Tier 15 zır takımları oyuna eklenecek.

Yamanın 5 Mart tarihinde çıkması planlanıyor.