Anasayfa Haber Mix Radio müziklerini yazarlar sizin için seçti

Mix Radio müziklerini yazarlar sizin için seçti

Türkiye’nin önemli yazarları, Nokia Müzik’in 12.7 milyon parçalık dev arşivinden, kendi zevklerini yansıtan parçaları sizler için seçti. Sevdiğiniz yazarların listesini dinlemek için Mix Radio’ya bekliyoruz!

Nokia, Windows Phone 8 işletim sistemli yeni serisi Nokia Lumia ile büyük atılım yaptı. Navigasyondan haritalara kadar geniş yelpazede uygulama barındıran Nokia Lumia’ların en çarpıcı özelliklerinden biri ise Nokia Müzik uygulaması! Nokia Müzik’in içinde yer alan Mix Radio tam 12.7 milyon parça barındırıyor. Türkiye’nin sevilen yazarları da Nokia Müzik’in bu dev arşivinden özel olarak seçtiği parçaları sizlerle paylaşıyor.

Mix Radyo’yu kimler hazırlıyor?

Nokia’nın Türkiye Eğlence Servisleri Müdürü Alper Bahçekapılı, müzik konusunda çok hassas bir çalışma yürüttüklerini söyleyerek şunları ekledi: “Nokia Müzik servisi, 12.7 milyonun üzerinde parça barındıran geniş arşiviyle kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyor. Nokia Mix Radio ile hiçbir ücret ödemeden bu geniş arşivden yararlanabiliyor ve bu müzikleri ister çevirimiçi, isterse çevirimdışı dinleyebiliyorsunuz. Kullanıcılarımız Lady Gaga, Rihanna, Lana Del Rey gibi müzisyenlerin Nokia için özel olarak hazırladığı seçkilerin yanı sıra, köşe yazarlarının müzik listelerine de ulaşabiliyor.”

Alper Bahçekapılı’nın yanı sıra Melis Alphan, Oben Budak, Tolga Akyıldız, Mehmet Tez, Doğu Yücel, Barış Akpolat, Ayhan Abayhan, Çağlan Tekin ve Çetin Cem Yılmaz’ın seçtiği parçalardan oluşan listeler, Nokia Mix Radio’yu daha da değerli kılıyor. Müziğin nabzını tutan, tüm yeni grupları, eğilimleri, parçaları yakından takip eden bu yazarlar, Nokia kullanıcılarına özel olarak belirledikleri listeleriyle her yaşa, her zevke hitap ediyor.

Sevilen yazarlarının yaptığı seçimler Nokia Mix Radio üzerinden “Yazarların Seçimi” başlığıyla sunuluyor. Kullanıcılar bu listelere ek olarak, pop, caz, rock gibi sayısız türdeki farklı listeleri de dinleyebiliyorlar. İsterlerse sevdikleri bir sanatçının adını girerek beğendikleri tarzdaki müziklerden oluşan kendi listelerini yaratabiliyor.

Nokia Mix Radio, Lumia rüzgârında kendini yönünü çoktan bulmuş, kendi kitlesini oluşturmuş, rakiplerinin çok önüne geçmeyi şimdiden başarmış bir uygulama. Nokia kalitesinin ulaştığı pek çok son noktadan biri. Üyelik yok, ücret yok, sınır yok. Mix Radio ile sadece sınırsız müzik var.