Anasayfa Haber Crysis 2’de Yay Kullanmak İster Misiniz?

Crysis 2’de Yay Kullanmak İster Misiniz?

crysis-3-compound-bowCrysis 3’ün en önemli silahı OK & YAY ikilisini Crysis 2’de denemek ister misiniz? Technopat olarak test ettik ve onayladık, işte detaylar…

DX11 ve Windows 7 ve 8 işletim sistemi istemesi sebebiyle, birçok oyuncu Crysis 3‘ü oynayamadığı gibi, tekrardan Crysis 2‘ye başlamış durumda. Özellikle merak edilen OK ve YAY ikilisini Crydev‘den Ksorks adlı kullanıcı Compound Bow Mod adı altında, Crysis 3‘den Crysis 2’ye convertlemiş. Modu bizzat denedik ve tamamen tam sürümde bir mod olmadığı için, Crysis 3’deki gücü vermiyor. Tabii tüm bunlar versiyon 2.0 ile düzelecek.

Modu kurmak için Crysis 2‘nin v1.9 güncellemesinin kurulu olması lazım. Çünkü modları aktif eden patch olduğundan dolayı bu patch’in kurulu olması şarttır.

İndirdiğiniz mod dosyası ile CompoundBow adlı klasörü Crysis 2 klasörünün içindeki Mods klasörüne atınız, daha sonra oyuna girin ve menüde yer alan mods seçeneğine gelip Compound Bow modunu aktif edin, daha sonra oyuna başlayıp OK&YAY ikisini kullanabilirsiniz.

NOT: Hemen elinize yay alarak başlamıyorsunuz. Oyunun belli bölümlerinde, cephanelikte ve CELL askerlerinde mevcut.

Modu indirmek, aktif etmek ve tüm gelişmeleri takip etmek için burayı tıklayınız.

Ayrıca Technopat olarak hazırladığımız Crysis 3 İncelemesi için buraya, ekran kartı ve dizüstü tavsiyesi için de buraya tıklayınız. İyi oyunlar…

Buyrun bizim deneyip hazırladığımız görseller!crysis 2 ok
crysis 2 ok 2
crysis 2 ok 3