Anasayfa Haber TP-LINK, Çift Kanallı Yeni Eğlence Adaptörünü CeBIT’te Tanıtıyor

TP-LINK, Çift Kanallı Yeni Eğlence Adaptörünü CeBIT’te Tanıtıyor

TPLINK-WA3164EA

TP-LINK, CeBIT Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Fuarda tanıtılan ve internet özellikli tüm cihazları bir araya getirmeyi sağlayan yeni ‘eğlence adaptörü’ WA3164EA, çift kanallı ve 4 giriş yuvasına sahip.

Kablosuz ağ ürünleri pazarında dünya lideri olan TP-LINK, CeBIT’te yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Sektöründe en geniş ürün portföyüne sahip olan TP-LINK, 5-9 Mart 2013 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde yapılan CeBIT Fuarı’nda bu çeşitliliği sergiliyor. TP-LINK’in ilk kez fuarda tanıttığı TP-WA3164EA model ‘eğlence adaptörü’ ilgi çeken ürünler arasında.

Ev ya da ofislerdeki internet özellikli tüm cihazları bir araya getirmeyi sağlayan bu ürün, çift kanallı (dual-band) ve 4 giriş yuvasına sahip. Böylece farklı bağlantı hızlarına sahip (2.4GHz ve 5GHz) cihazları ayrı kanallardan birbirine bağlayan adaptör, bağlantı hızının da yüksek kalmasını garantiliyor. Her iki kanalda 300’er Mbps’lik hız sağlayan TP-WA3164EA eğlence adaptörü, başta televizyon, oyun konsolları, medya oynatıcılar olmak üzere evde ve ofisteki tüm internet özellikli cihazları tek bir ağ altında toplamayı sağlıyor. Ev ya da ofisteki bağlantıyı engelleyici ya da yavaşlatıcı duvar, mobilya, kapı vb unsurlarının olumsuz etkilerini ortadan kaldıran ürün, internet özellikli tüm cihazlarla uyumlu. CeBIT Fuarı’nda tanıtılan ürün, bu nedenle herhangi bir yazılım vb gerekmeden bu cihazları görebiliyor ve ortak ağa alabiliyor. Kurulumu ve kullanımı çok basit olan ürün, şık bir tasarıma da sahip.

CeBIT ziyaretçileri TP-LINK ürünlerini Salon 13, C20’deki TP-LINK standında görebilirler…