Anasayfa Oyun VR Missions 13 Mart’ta Bizlerle

VR Missions 13 Mart’ta Bizlerle

MGS VR Missions

Konami Digital Entertainment GmbH, PlayStation 3 ve Xbox 360 için METAL GEAR RISING: REVENEGEANCE’ın ilk DLC paketini 13 Mart’ta yayınlayacak.

Mart Ayında piyasaya çıkan ve son derece olumlu eleştiriler alan METAL GEAR RISING: REVENGEANCE Kojima Productions ile PlatinumGames işbirliğinin bir sonucu. Aksiyon odaklı oyun, aksiyon ve hikaye anlatımını özel biçimde birleştirerek ünlü METAL GEAR serisinde yeni bir deneyim sunuyor. Ana karakter olarak yüksek frekanslı katana kılıcına sahip, sayborg ninjaya dönüştürülmüş eski çocuk asker Raiden’ı yönettiğimiz oyun için çıkacak olan üç DLC paketi oyundaki zengin karakterleri daha da ön plana çıkaracak.

13 Mart’ta çıkacak olan ilk Avrupa DLC paketi, oyuna Raiden’ın saldırı ve gizlilik yeteneklerini kullanabileceği bir dizi sanal gerçeklik ortamı ekleyecek. METAL GEAR SOLID serisinin önceki oyunlarındaki VR Görevlerine uyumlu biçimde tasarlanan ‘VR Missions’ DLC’si, METAL GEAR RISING: REVENGEANCE VR Görevleri menüsüne 30 yeni görev kazandıracak. Tüm bu yeni görevler oyuncuların reaksiyonlarını, hareket ve dövüş yeteneklerini test edecek.

Bu paketin ardından çıkacak olan iki DLC bölümü ise hikaye odaklı olacak. ‘Jetstream’ Sam’in hikayesine yoğunlaşıp oynanabilir karakter olarak kullanmanızı sağlarken, ‘Blade Wolf’ ise Raiden’in gizemli kurdunun hikayesine yoğunlaşacak.

Her üç paket de hem PlayStation 3, hem de Xbox 360 için çıkacak. ‘VR Missions’ DLC’si 2.49 Euro veya 240 Microsoft Puanı karşılığında satın alınabilecek.